Inhoudsopgave

Best geteste geldtelmachine 2023 - REVIEWS

De keuze voor een geldtelmachine is nooit gemakkelijk geweest. Maar maak je geen zorgen! Wij hebben de top 10 geldtelmachines voor je geselecteerd waar je uit kunt kiezen. Het maakt niet uit wat je behoeften zijn, of je nu een machine nodig hebt voor persoonlijk of professioneel gebruik, of je op zoek bent naar een betaalbaar of modern model: wij hebben de perfecte geldtelmachine voor je. Kies je geldtelmachine vandaag nog en ervaar het gemak en de voordelen van jouw nieuwe machine.

Lees gauw verder en vergelijk de 10 best geteste geldtelmachine van 2023. Welke past het beste bij jou?

Bekijk hier de BESTE 3 geldtelmachines

Sta jij op het punt om je allereerste geldtelmachine te kopen, maar weet niet welke je moet kiezen? Bekijk deze pagina en zie welke het beste bij je past. 

Hier volgt de opsomming van onze top 3 beste geldtelmachines van 2023.

1. Geldtelmachine VG400 Muntsorteerder Munttelmachine.

Met de VG400 muntenteller en sorteerder kunt u sneller, efficiënter en nauwkeuriger uw muntgeld omzetten. Deze tel- en muntsorteerder heeft een invoercapaciteit van maximaal 1100 munten en een telsnelheid van 330 munten per minuut. De VG400 is geschikt voor alle euromunten vanaf 1 eurocent tot 2 euro. Met de handige optelfunctie wordt het muntentotaal per munteenheid op het duidelijke display weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om de totaalwaarde van de getelde munten bij elkaar op te tellen. De tel- en muntsorteerder beschikt over een batchfunctie waarmee u een specifiek aantal muntstukken per munteenheid kunt bepalen. Deze functie is erg gemakkelijk wanneer u het muntgeld gesorteerd wilt aanbieden aan de bank of bijvoorbeeld een kassalade opmaakt. U krijgt een helder overzicht van uw geldverwerking en de VG400 biedt betrouwbaarheid. De tel- en muntsorteerder heeft ook een anti-jamming technologie waardoor er voorkomen wordt dat er munten verloren gaan tijdens het tellen en sorteren. De tel- en muntsorteerder is ook voorzien van een automatische uit.

2. Geldtelmachine VG300 Muntsorteerder Munttelmachine.

Met de VG300 tel- en muntsorteerder bent u verzekerd van snel, efficiënt en nauwkeurig geldverwerking. Met een invoercapaciteit van maximaal 500 munten en een telsnelheid van 216 munten per minuut, is de VG300 de perfecte oplossing voor iedereen die een betrouwbare tel- en muntsorteerder zoekt. Met de handige optelfunctie worden het muntentotaal per munteenheid en de totaalwaarde van de inmiddels getelde munten op het duidelijke display weergegeven. Daarnaast heeft de tel- en muntsorteerder een batchfunctie, waarmee u een gewenst aantal muntstukken per munteenheid kunt instellen. De tel- en muntsorteerder stopt vervolgens wanneer het gewenste aantal bij de gewenste munt bereikt is. Hiermee kunt u eenvoudig muntgeld sorteren voor bijvoorbeeld de bank of een kassalade. De VG300 is geschikt voor alle euromunten vanaf 1 eurocent tot 2 euro. Deze tel- en muntsorteerder biedt tevens betrouwbaarheid en een helder overzicht van uw geldverwerking.

3. SCANNUM® Biljettelmachine 3-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Hendel Geldteller Geldtelmachine Geld teller.

De SCANNUM® 1000 geldtelmachine is de ideale oplossing voor een snelle en betrouwbare geldverwerking. Met de hendel geldteller kunt u geld veel gemakkelijker tellen en verwerken dan met een handmatige telmachine. De 3-voudige valsgelddetectie (UV, MG en infrarood) garandeert dat alle biljetten betrouwbaar worden verwerkt. De geldteller telt maar liefst 1000 biljetten per minuut en de invoercapaciteit is 300 biljetten. Verzeker uzelf van een betrouwbare geldverwerking met de SCANNUM® 1000 geldtelmachine. Met de gratis stofhoes en valsgeldpen die erbij worden geleverd bent u altijd voorbereid om vals geld te herkennen. Verrijk uw kassa systeem met dit innovatieve toestel en verminder uw kans op fouten.

Andere goede geldtelmachines vergelijken - meer reviews!

Wil je meer geldtelmachines vergelijken met elkaar? Dat kan! Onze experts hebben namelijk de top 10 geldtelmachines getest. Hieronder vind je de overige 7 geldtelmachine reviews!

Uiteraard zijn ook deze producten van goede kwaliteit en voldoen ze aan onze criteria. Scroll naar beneden en lees snel verder!

Interessante producten:

4. MasterCount Geldtelmachine 3362KT Biljettelmachine 3-Voudige Valsgelddetectie Meerdere Valuta's Geldteller.

De MasterCount® 3362KT Geldtelmachine is een perfecte oplossing voor het tellen van gesorteerde biljetten. Het apparaat heeft een 3-voudige valsgelddetectie en biedt daarnaast meerdere valuta's. Met een druk op de knop zorgt de Geldtelmachine ervoor dat gesorteerde biljetten bij elkaar opgeteld worden en de totale waarde direct zichtbaar is. De valsgelddetectie is uitgevoerd met 5-voudige technologie, zodat u er zeker van bent dat er geen valse biljetten gebruikt worden. Daarnaast is de Geldtelmachine voorzien van een modern en tijdloos design, waardoor het tellen van geld nog aangenamer wordt. Met de MasterCount® 3362KT Geldtelmachine bent u ervan verzekerd dat uw geldverwerking zo efficiënt en productief mogelijk verloopt.

5. Safescan 1250 munttelmachine.

De Safescan 1250 munttelmachine is perfect voor iedereen die snel en efficiënt munten wil tellen en sorteren. Met deze machine verwerk je tot maar liefst 1250 munten per minuut, waardoor je een grote hoeveelheid munten in korte tijd kunt tellen en sorteren. De Safescan 1250 is zeer gebruikersvriendelijk en eenvoudig in gebruik. Het scherm is duidelijk en verlicht en heeft een gebruiksvriendelijke navigatie. Je kunt de machine ook aanpassen aan je eigen wensen, want met maar liefst 8 verschillende muntenprogramma's kun je de machine helemaal afstemmen op je behoeften. Daarnaast heeft de Safescan 1250 ook een aantal handige functies zoals een stofafzuiging, zelfdiagnosefunctie en een automatische uitwisseling van munten. Deze machine is ook veilig in gebruik. De teller bevat een hoogwaardige kwaliteit die is ontworpen om de munten te beschermen tegen stof, vuil en andere schadelijke stoffen. Daarnaast is de machine ook uitgerust met een geïntegreerde autocontrolefunctie waardoor je er zeker van kunt zijn dat de teller altijd wordt gecontroleerd op betrouwbaarheid en accuratesse.

6. SCANNUM® Biljettelmachine 5-voudig Valsgelddetectie Waardetelling Biljetten Geldteller Geldtelmachine Valsgelddetector.

De geldtelmachine van Scannum® biedt een snelle en accurate manier om je biljetten te tellen. Het apparaat is erg gebruiksvriendelijk en heeft een hoge nauwkeurigheid. Het heeft een krachtige motor voor een betere prestatie en een geavanceerde teller technologie voor betere resultaten. Met deze geldteller kun je gemakkelijk geld tellen, wat je ook nodig hebt. Met de geldtelmachine van Scannum® wordt het tellen van je biljetten een eenvoudige taak. Het heeft een 5-voudig valsgelddetectie, waardoor het apparaat gemakkelijk namaakbiljetten kan detecteren. Verder heeft het een groot LCD-scherm dat de totale waarde van alle biljetten vermeldt, evenals de waarde van elk biljet dat is geteld. De geldteller heeft ook een slimme batch-functie, waarmee je de hoeveelheid biljetten die je in één keer telt, kunt aanpassen. Daarnaast is het apparaat ook energiezuinig, waardoor het langer meegaat.

7. SCANNUM® Biljettelmachine 4-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Geldteller Geldtelmachine Geld Teller.

De SCANNUM® Biljettelmachine 4-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Geldteller Geldtelmachine Geld Teller is een professionele machine die u een betrouwbare geldverwerking biedt met maximale tijdsbesparing. De valsgelddetector, met 4-voudige detectie, is perfect om fraude tegen te gaan. U kunt zelfs geld tellen met een snelheid van 1.000 biljetten per minuut. Bovendien heeft de machine een hoog niveau van prestaties en betrouwbaarheid. Het heeft een eenvoudig te bedienen scherm met gebruiksvriendelijke knoppen. Met deze machine kunt u zelfs gebruik maken van een aangepaste grootte van de biljettelmachine, waardoor het mogelijk is om een verscheidenheid aan verschillende soorten biljetten te tellen. U kunt er ook voor kiezen om meerdere valuta's tegelijk te tellen.

8. Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 3-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller.

De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine biedt een innovatieve manier om biljetten te tellen. Met de 3-voudige vals geld detectie, kunnen gebruikers er zeker van zijn dat zij alleen echte bankbiljetten tellen. De geldtelmachine is bovendien ontworpen om het tellen van biljetten te vergemakkelijken. Met 1000 biljetten per minuut, kunnen klanten zich optimaal voorbereiden op hun financiële transacties. De Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine biedt ook een uitstekende beveiliging tegen diefstal in het geval van een storing. Als er een storing optreedt, blijven de bankbiljetten veilig binnen de machine. De geldtelmachine is bovendien uitgerust met een verborgen geldcontainer. Hierdoor kunnen gebruikers het geld veilig opbergen en langer gebruiken. Deze geldtelmachine is een uitstekend hulpmiddel voor elke financiële transactie.

9. Agellic® Geldtelmachine Biljettelmachine 4-voudige vals geld detectie 1000 biljetten per minuut Geldteller Incl.

Met de Agellic® Geldtelmachine kun je eenvoudig en snel het aantal biljetten tellen die je hebt. De machine heeft een 4-voudige vals geld detectie waardoor je altijd zeker weet dat je echte biljetten gebruikt. Met een snelheid van 1000 biljetten per minuut kun je veel geld tellen in een korte tijd. De Agellic® Geldtelmachine is ook uitgerust met een geldteller, waarmee je eenvoudig het aantal biljetten kunt tellen. Je kunt zelfs de waarde van de biljetten bepalen met de geldteller. Let op: de geldtelmachine telt alleen het aantal biljetten, niet de hoeveelheid geld. Stopt u bijvoorbeeld 50 biljetten van 50 euro in de machine, dan zal de machine “50” aangeven, niet “2500”. Met de Agellic® Geldtelmachine kun je eenvoudig en snel het aantal biljetten tellen dat je bij je hebt. Met de 4-voudige vals geld detectie kun je altijd zeker zijn van de echtheid van je biljetten. Bovendien is de geldtelmachine erg snel, met een snelheid van 1000 biljetten per minuut. Daarnaast is er ook een geldteller voor extra gemak. Zo kun je het aantal biljetten tellen en de wa.

10. Safescan biljettelmachine 2250.

De Safescan biljettelmachine 2250 is een voordelig geprijsd apparaat dat uw bankbiljetten telt en controleert. Dit apparaat is voorzien van de nieuwste technologie en heeft 3-voudige valsgelddetectie. Het is ontworpen om een breed scala aan valuta's te detecteren, waaronder euro's, ponden, Canadese dollars en Australische dollars. De Safescan 2250 biedt een eenvoudig te gebruiken bedieningspanel met een groot LCD-scherm. Hiermee kunt u het aantal bankbiljetten tellen en de waarde van elk biljet controleren. Met één druk op de knop kunt u ook het totaalbedrag krijgen. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een snelle en nauwkeurige tellerfunctie. De biljettelmachine is ook uitgerust met een innovatieve technologie, die een betere en nauwkeurigere controle van bankbiljetten mogelijk maakt. Het detecteert ook biljetten die misschien niet echt zijn of die mogelijk vervalst zijn. De machine is voorzien van een geavanceerde anti-vibratiefunctie, die ervoor zorgt dat de teller altijd nauwkeurig wordt gehouden. Bovendien is het apparaat ook geschikt voor geb.

Hoe lees en vergelijk ik deze geldtelmachine reviews?

Voordat je overgaat tot het kopen van een geldtelmachine, doe je er verstandig aan om de verschillende geldtelmachines op de markt met elkaar te vergelijken.  

Wij van Zakelijkcommunity.nl denken graag met je mee en hebben daarom een lijst met 10 geldtelmachine reviews samengesteld, die het jou hopelijk makkelijker maken om de beste geldtelmachine te kopen. 

Bij het kiezen van een goede geldtelmachine spelen namelijk verschillende factoren mee zoals voor- en de nadelen van het product, hoe lang het product mee gaat? En ook niet onbelangrijk, wat is de productprijs?

Hoewel we uitgebreid de geldtelmachines op deze pagina hebben getest aan de hand van bepaalde criteria, kan het zijn dat je zelf op andere dingen let of simpelweg zelf je onderzoek wil doen. Wij hebben bij het het vergelijken van deze geldtelmachines in ieder geval gelet op:

  • Merk
  • De eigenschappen van ieder product (voor- en nadelen)
  • Prijs/kwaliteitsverhouding.

Al deze geldtelmachine reviews hebben bovenstaande factoren meegenomen in de beschrijving.  Hopelijk kun je zo de beste geldtelmachine voor jou kiezen.

Bekijk nu de reviewlijst met een top 10 geldtelmachines en kies een geldtelmachine welke het beste bij jou en je budget past! 

Binnen gekomen vragen over geldtelmachines

Wat is de beste geldtelmachine? Na uitgebreid concurrentieonderzoek en testen zijn wij tot de conclusie gekomen dat de volgende producten voor ons tot de absolute TOP 3 geldtelmachines behoren:

  1. Geldtelmachine VG400 Muntsorteerder Munttelmachine.
  2. Geldtelmachine VG300 Muntsorteerder Munttelmachine.
  3. SCANNUM® Biljettelmachine 3-Voudig Valsgelddetectie 1000 Biljetten/minuut Hendel Geldteller Geldtelmachine Geld teller.

 

Indien je nog meer geldtelmachines buiten deze top 3 wilt bekijken, ga dan naar onze overige geldtelmachine reviews.  

Nee, wij zijn geen webshop en wij verkopen zelf dan ook niet de door ons geteste geldtelmachines, wij hebben echter wel de beste en voor de meest uiteenlopende budgets geldtelmachine- opties voor jou uitgekozen. Klik op de blauwe “Beste deal” knop en je wordt automatisch doorgestuurd naar de voordeligste optie in de desbetreffende webshop.

Wij hebben er onze missie van gemaakt om de beste zakelijke producten voor jullie uitvoerig te testen en een zo onafhankelijk mogelijke geldtelmachine review te schrijven. Wij worden bovendien NIET betaald om een specifiek(e) geldtelmachine hoger, danwel lager in de top 10 te zetten. 

Tot slot ons laatste woord over geldtelmachines

Met al deze fantastische geldtelmachines op de markt, kun je zeker een geschikt model vinden voor jouw behoeften. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de perfecte geldtelmachine. Hierboven heb je de top 10 producten gezien, maar je kunt er ook voor kiezen om verder te kijken naar andere modellen die je misschien wel beter aanspreken. Als je nog twijfelt, laat dan gerust een reactie achter. We helpen je als de beste en kunnen je tips geven om de juiste geldtelmachine te vinden. Zo kan je zekerheid krijgen dat je het ideale model kiest. Het is ook een aanrader om deze pagina twee keer per jaar te bezoeken, zo krijg je steeds de beste en meest actuele lijst geldtelmachines te zien.

Gijs
Gijs

Hallo! Ik ben Gijs en ben 40 jaar, ik ben ondernemer van beroep en doe ook part time werk bij een adviesbureau. Tijdens mijn werk krijg ik dagelijks maken met dingen uit de zakenwereld. Zowel in mijn eigen onderneming als bij het adviesbureau. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel kennis en ervaring heb kunnen opdoen in dit gebied. Met mijn bagage aan kennis en ervaring wil ook jou graag op weg helpen in je keuzes. Ik hoop dat de reviews je helpen in het maken van weloverwogen keuzes voor jezelf!

Disclaimer: Zakelijkcommunity.nl heeft bovenstaande geldtelmachine reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de de verzending van het product of het product zelf. Zakelijkcommunity.nl krijgt wel een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Er wordt door de fabrikanten geen geld betaald om producten hoger of lager te laten ranken. De ranking is gebaseerd op een persoonlijke mening van de zakelijk expert.