Inhoudsopgave

Best geteste geldtelmachine 2023 - REVIEWS

Heb je een nieuwe geldtelmachine nodig?

Wij hebben je de beste geldtelmachines te bieden. Het zijn allemaal apparaten van topkwaliteit waarmee je snel en gemakkelijk je geld kunt tellen. Dus of je nu een nieuwe machine zoekt of je oude wilt upgraden, wij hebben precies wat je nodig hebt.

Met een goede geldtelmachine kun je snel en gemakkelijk tellen hoeveel geld je op zak hebt. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je onderweg het overzicht over je geld verliest. En met onze enorme keuze aan machines om uit te kiezen, is er zeker een die perfect past bij jouw behoeften.

Lees gauw verder en vergelijk de 10 best geteste geldtelmachine van 2023. Welke past het beste bij jou?

Bekijk hier de BESTE 3 geldtelmachines

Sta jij op het punt om je allereerste geldtelmachine te kopen, maar weet niet welke je moet kiezen? Bekijk deze pagina en zie welke het beste bij je past. 

Hier volgt de opsomming van onze top 3 beste geldtelmachines van 2023.

1. SCANNUM Biljettelmachine

De Scannum Bankbiljettelmachine is het perfecte apparaat voor iedereen die zijn biljetten snel en nauwkeurig wil tellen. Met 5-voudige valsgelddetectie kan deze machine snel en gemakkelijk alle valse biljetten identificeren, zodat je altijd de juiste telling hebt. De waarde van de getelde biljetten wordt onmiddellijk op het scherm getoond, zodat je gemakkelijk je totaal kunt bijhouden. Of je nu een ondernemer bent die je dagelijkse kassa telt of een particulier die zijn spaargeld wil bijhouden, de Scannum Bankbiljettelmachine is de perfecte oplossing voor jou.

2. Muntsorteerder Munttelmachine

Ben je op zoek naar een snelle, efficiënte en nauwkeurige manier om je munten te tellen? Zoek niet verder dan de VG300 tel- en muntsorteerder. Met een invoercapaciteit tot 500 munten en een telsnelheid van 216 munten per minuut zal deze machine je zeker tijd en geld besparen. De handige telfunctie toont de totale waarde van elke munt op het duidelijke display, en laat je de totale waarde van alle tot nu toe getelde munten optellen. Met de batchfunctie kun je ook een bepaald aantal munten per munteenheid sorteren, zodat je gemakkelijk je financiën kunt bijhouden.

3. SCANNUM

Heb je een snelle en betrouwbare manier nodig om de inhoud van je kassa te tellen? Zoek niet verder dan de Scannum® 1000 geldtelmachine. Deze machine kan tot 1000 biljetten per minuut tellen, en heeft 3-voudige valsgelddetectie (UV, MG en infrarood) om de nauwkeurigheid te garanderen. Bovendien kun je met een invoercapaciteit van 300 biljetten de inhoud van je register in een mum van tijd leegmaken. De Scannum® 1000 is een must-have voor elk bedrijf dat snel en betrouwbaar contant geld moet tellen.

Andere goede geldtelmachines vergelijken - meer reviews!

Wil je meer geldtelmachines vergelijken met elkaar? Dat kan! Onze experts hebben namelijk de top 10 geldtelmachines getest. Hieronder vind je de overige 7 geldtelmachine reviews!

Uiteraard zijn ook deze producten van goede kwaliteit en voldoen ze aan onze criteria. Scroll naar beneden en lees snel verder!

Interessante producten:

4. Safescan

De Safescan 1250 muntenteller en geldsorteerder is de perfecte oplossing voor het snel en efficiënt tellen en sorteren van munten. Met zijn snelle telmogelijkheden kan deze machine tot 1.250 munten per minuut tellen, waardoor hij de perfecte keuze is voor drukke bedrijven of particulieren die grote hoeveelheden munten moeten tellen. De ingebouwde geldsorteerfunctie maakt het ook gemakkelijk om munten op denominatie te sorteren, zodat je gemakkelijk aparte stapels munten kunt maken om ze gemakkelijk te tellen en in te pakken. Bovendien wordt de Safescan 1250 muntenteller geleverd met een ingebouwd display dat de totale waarde van de getelde munten weergeeft, zodat je onderweg je voortgang kunt bijhouden.

5. Geldtelmachine VG400

Ben je op zoek naar een snelle, betrouwbare en nauwkeurige manier om je munten te tellen? Zoek niet verder dan de VG400 Muntensorteerder! Deze handige machine kan tot 1100 munten tegelijk sorteren met een snelheid van 330 munten per minuut. Het duidelijke display toont het totale aantal munten per munt, en met de handige batchfunctie kun je een specifiek aantal munten per eenheid sorteren.

6. SCANNUM Biljettelmachine

Ben je op zoek naar een snelle en betrouwbare manier om je geld te tellen? Zoek niet verder dan de Scannum Bankbiljettenteller. Deze krachtige machine kan tot 1.000 biljetten per minuut tellen, zodat je nooit meer tijd hoeft te verspillen aan handmatig tellen. De Scannum Bankbiljettenteller is niet alleen ongelooflijk snel, maar ook zeer nauwkeurig. Hij heeft een 4-voudige valsgelddetector die snel alle valse biljetten in je stapel identificeert, zodat je er zeker van kunt zijn dat je altijd echt geld telt. Of je nu een bedrijf hebt of gewoon je eigen persoonlijke financiën moet tellen, de Scannum Bankbiljettenteller is de perfecte oplossing. Bespaar tijd en geld met deze essentiële telmachine.

7. Geldtelmachine 900 biljetten per minuut

Heb je veel rekeningen te tellen? Tellen met de hand is tijdrovend en foutgevoelig. Met deze hoogwaardige geldtelmachine kun je je biljetten op hoge snelheid en zonder telfouten tellen. Deze geldteller kan tot 900 biljetten per minuut tellen, zodat je veel sneller het geld kunt opmaken of je bankstorting kunt voorbereiden. Leg gewoon een stapel biljetten in de lade en laat de machine het werk voor je doen.

8. Geldtelmachine Biljettelmachine

Deze geldtelmachine is de perfecte manier om je geld bij te houden. Hij kan tot 1000 biljetten per minuut tellen, en heeft een ingebouwde valsgelddetector. Het is gemakkelijk te gebruiken, en het is een geweldige manier om georganiseerd te blijven.

9. Agellic®

Wil je tijd en geld besparen bij het tellen van biljetten? Zoek niet verder dan de Agellic® A168 geldtelmachine! Met het vermogen om maar liefst 1000 biljetten per minuut te tellen, is deze machine een krachtpatser die je kan helpen de klus snel en nauwkeurig te klaren. Bovendien zorgt het 4-voudige valsgelddetectiesysteem ervoor dat je geld altijd veilig is. Met een invoercapaciteit van 300 biljetten en een uitvoercapaciteit van 200 biljetten is de Agellic® geldtelmachine perfect voor zowel persoonlijk als professioneel gebruik. En voor die keren dat je je biljetten in gelijke stapels moet verdelen, is dat met de Batch-functie gemakkelijk te doen.

10. Agellic® Biljettelmachine

Heb je een snelle en gemakkelijke manier nodig om al je rekeningen te tellen? Zoek niet verder dan de geldtelmachine van Agellic®! Deze machine kan tot 1000 biljetten per minuut tellen, dus je bent zo klaar. Bovendien controleert de biljettelmachine onmiddellijk de echtheid van het bankbiljet op 3 verschillende manieren (UV, IR en MG). Zo weet je zeker dat al je geld echt is. De geldteller heeft een invoercapaciteit van 300 biljetten en een uitvoercapaciteit van 200 biljetten. En als je je biljetten in gelijke stapels wilt verdelen, kun je dat gemakkelijk doen met de Batch-functie.

Hoe lees en vergelijk ik deze geldtelmachine reviews?

Voordat je overgaat tot het kopen van een geldtelmachine, doe je er verstandig aan om de verschillende geldtelmachines op de markt met elkaar te vergelijken.  

Wij van Zakelijkcommunity.nl denken graag met je mee en hebben daarom een lijst met 10 geldtelmachine reviews samengesteld, die het jou hopelijk makkelijker maken om de beste geldtelmachine te kopen. 

Bij het kiezen van een goede geldtelmachine spelen namelijk verschillende factoren mee zoals voor- en de nadelen van het product, hoe lang het product mee gaat? En ook niet onbelangrijk, wat is de productprijs?

Hoewel we uitgebreid de geldtelmachines op deze pagina hebben getest aan de hand van bepaalde criteria, kan het zijn dat je zelf op andere dingen let of simpelweg zelf je onderzoek wil doen. Wij hebben bij het het vergelijken van deze geldtelmachines in ieder geval gelet op:

  • Merk
  • De eigenschappen van ieder product (voor- en nadelen)
  • Prijs/kwaliteitsverhouding.

Al deze geldtelmachine reviews hebben bovenstaande factoren meegenomen in de beschrijving.  Hopelijk kun je zo de beste geldtelmachine voor jou kiezen.

Bekijk nu de reviewlijst met een top 10 geldtelmachines en kies een geldtelmachine welke het beste bij jou en je budget past! 

Binnen gekomen vragen over geldtelmachines

Wat is de beste geldtelmachine? Na uitgebreid concurrentieonderzoek en testen zijn wij tot de conclusie gekomen dat de volgende producten voor ons tot de absolute TOP 3 geldtelmachines behoren:

  1. SCANNUM Biljettelmachine
  2. Muntsorteerder Munttelmachine
  3. SCANNUM

 

Indien je nog meer geldtelmachines buiten deze top 3 wilt bekijken, ga dan naar onze overige geldtelmachine reviews.  

Nee, wij zijn geen webshop en wij verkopen zelf dan ook niet de door ons geteste geldtelmachines, wij hebben echter wel de beste en voor de meest uiteenlopende budgets geldtelmachine- opties voor jou uitgekozen. Klik op de blauwe “Beste deal” knop en je wordt automatisch doorgestuurd naar de voordeligste optie in de desbetreffende webshop.

Wij hebben er onze missie van gemaakt om de beste zakelijke producten voor jullie uitvoerig te testen en een zo onafhankelijk mogelijke geldtelmachine review te schrijven. Wij worden bovendien NIET betaald om een specifiek(e) geldtelmachine hoger, danwel lager in de top 10 te zetten. 

Tot slot ons laatste woord over geldtelmachines

Zo, daar heb je het! De top 10 geldtelmachines op de markt. Als je na het lezen van dit bericht nog steeds niet zeker weet welke machine je moet kopen, laat dan hieronder een reactie achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Veel telplezier! Het is nu gemakkelijker dan ooit om de beste geldtelmachine voor jouw behoeften te vinden met onze lijst van de top 10 producten. Deze machines kunnen je tijd en geld besparen, terwijl ze ervoor zorgen dat al je biljetten en munten worden verantwoord.

Gijs
Gijs

Hallo! Ik ben Gijs en ben 40 jaar, ik ben ondernemer van beroep en doe ook part time werk bij een adviesbureau. Tijdens mijn werk krijg ik dagelijks maken met dingen uit de zakenwereld. Zowel in mijn eigen onderneming als bij het adviesbureau. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel kennis en ervaring heb kunnen opdoen in dit gebied. Met mijn bagage aan kennis en ervaring wil ook jou graag op weg helpen in je keuzes. Ik hoop dat de reviews je helpen in het maken van weloverwogen keuzes voor jezelf!

Disclaimer: Zakelijkcommunity.nl heeft bovenstaande geldtelmachine reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de de verzending van het product of het product zelf. Zakelijkcommunity.nl krijgt wel een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Er wordt door de fabrikanten geen geld betaald om producten hoger of lager te laten ranken. De ranking is gebaseerd op een persoonlijke mening van de zakelijk expert.