Inhoudsopgave

Best geteste nas 2023 - REVIEWS

Ben je op zoek naar een nas? Dan hebben wij hier wat je nodig hebt. De zoektocht naar de perfecte nas kan een tijdrovende en moeizame zaak zijn. Wij helpen je daarom graag op weg met onze selectie van de 10 beste nas. Of je nu warmtebeelden op wil slaan, een beveiligingscamera wil toevoegen of een media-server wil opzetten, wij hebben de nas die je zoekt. Bekijk onze top 10 vandaag nog en maak je nas-ervaring makkelijker.

Lees gauw verder en vergelijk de 10 best geteste nas van 2023. Welke past het beste bij jou?

Bekijk hier de BESTE 3 nassen

Sta jij op het punt om je allereerste nas te kopen, maar weet niet welke je moet kiezen? Bekijk deze pagina en zie welke het beste bij je past. 

Hier volgt de opsomming van onze top 3 beste nassen van 2023.

1. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.

Met de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS heb je een krachtig apparaat in handen waarmee je al je gegevens lokaal kunt opslaan en wereldwijd toegang tot je bestanden hebt. Dit apparaat gebruikt één lokale hub waar al je foto's, video's en bestanden veilig worden opgeslagen. Hierdoor heb je volledige controle over je gegevens en bepaal je zelf wie er bij kan. Met de gebruiksvriendelijke app kun je overal ter wereld je gegevens bekijken. De Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS is voorzien van een krachtige 512 GB SSD en een 6-core ARM-processor. Hierdoor kun je al je bestanden snel en efficiënt verwerken. Het apparaat is ook voorzien van geavanceerde beveiligingsfuncties om je gegevens te beschermen tegen ongewenste toegang. Daarnaast heeft de Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS een energiebesparende modus waarmee je de stroomkosten kunt verlagen. Met dit apparaat heb je een krachtige en veilige oplossing voor het opslaan van al je gegevens.

2. Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.

De Amber Plus AmberPRO 4TB biedt een revolutionaire manier van data opslag. Met twee 2TB HDD's heb je de ruimte om al je bestanden veilig en geruisloos op te slaan. De AmberPRO is meer dan alleen een opslagruimte; het is een persoonlijke cloud server, een NAS dual-band WiFi router en een Docker Ready-apparaat. Met de AmberPRO heb je niet alleen een veilige opslagruimte en back-up, maar ook een overzichtelijke manier om je data te delen met je familie en vrienden. Dankzij de ingebouwde dual-band WiFi router heb je een snelle en betrouwbare verbinding waarmee je vanaf elke locatie toegang hebt tot je data. Daarnaast wordt de AmberPRO geleverd met een Docker Ready-omgeving, waarmee je eenvoudig apps kunt installeren, beheren en updaten. Met de AmberPRO kun je ook gemakkelijk je foto's en video's streamen naar je TV en van je Android of Iphone automatisch back-ups maken. Hierdoor heb je altijd je persoonlijke data binnen handbereik. Dus waarom wachten? Geniet van de AmberPRO en maak je thuis een cloud-omgeving!

3. Synology DS120j NAS.

Met DS120j kunnen gebruikers hun persoonlijke gegevens opslaan, delen en beveiligen. Deze NAS heeft een intuïtieve drag-and-drop interface, die het gemakkelijk maakt om bestanden te delen met vrienden en familie. DS120j is voorzien van de laatste en krachtigste hardware, waaronder een quad-core CPU en 1 GB RAM. DS120j biedt meer dan 20 Synology-apps, waaronder de Synology Drive-app die u toelaat om bestanden te synchroniseren en te delen. Met deze app kunt u ook bestanden bekijken op meerdere apparaten, waaronder Windows, Mac, Android en iOS. Met de Synology Surveillance Station-app kunt u uw huis of kantoor op afstand bewaken met IP-camera's. Met DS120j kunt u ook een persoonlijke cloud bouwen. Met de Cloud Station-app kunt u gemakkelijk bestanden en mappen synchroniseren tussen uw computer en DS120j. De Cloud Sync-app stelt u ook in staat om bestanden te synchroniseren met externe cloudopslagdiensten, zoals Dropbox, Google Drive en Microsoft OneDrive. De Synology DS120j is de ideale keuze voor de beginnende gebruiker die een kosteneffectieve oplossing wil voor gegevensopslag, delen en beveiliging. Met deze NAS kunt u al deze functies met een minimum aan moe.

Andere goede nassen vergelijken - meer reviews!

Wil je meer nassen vergelijken met elkaar? Dat kan! Onze experts hebben namelijk de top 10 nassen getest. Hieronder vind je de overige 7 nas reviews!

Uiteraard zijn ook deze producten van goede kwaliteit en voldoen ze aan onze criteria. Scroll naar beneden en lees snel verder!

Interessante producten:

4. Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB.

Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB biedt je een unieke oplossing voor al je opslagbehoeften. Je kunt al je bestanden, foto's, video's en documenten opslaan en er gemakkelijk bij kunnen wanneer je maar wilt. Met deze opslagoplossing heeft u altijd toegang tot al uw bestanden, vanaf elk apparaat. Het is een eenvoudig te installeren systeem met plug-and-playfunctionaliteit. Deze eenvoudige oplossing maakt het gemakkelijk om een ​​persoonlijke cloud te maken die veilig is en enkel toegankelijk is voor de gebruiker. Het maakt ook verbinding met al uw apparaten, waardoor u foto's en video's vanaf elke locatie kunt streamen. Het is ook een slimme oplossing voor het beheren van bestanden. U kunt bestanden organiseren, synchroniseren, back-up maken en delen met anderen. U kunt ook bestanden bekijken, bewerken en uploaden. Met de geavanceerde beveiliging kunt u zelfs beveiligde bestanden delen met anderen met een beveiligingscode. Met de Western Digital My Cloud Home NAS Personal Cloud 2 TB krijgt u een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor al uw opslagbehoeften. U kunt al uw gegevens opsla.

5. Netwerkopslag Synology DS220.

Netwerkopslag Synology DS220+ is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige oplossing voor opslag. Het netwerkstation is uitgerust met een Dual Core processor met een krachtige 1,4 GHz, 2 GB RAM en een krachtige netwerk- en beveiligingsfunctie. Dankzij deze krachtige hardware biedt de Synology DS220+ een snelle en betrouwbare opslagoplossing voor zowel thuis- als bedrijfsomgevingen. De Synology DS220+ biedt een krachtige uitgebreide set aan opslagmogelijkheden, waaronder RAID 0, 1, JBOD en SHR. Deze krachtige opslagoplossing is ideaal voor het opslaan van kritieke bestanden, back-ups en het delen van bestanden met verschillende apparaten. Bovendien biedt de Synology DS220+ een breed scala aan compatibiliteit met Windows, macOS en Linux-omgevingen. De Synology DS220+ is ook uitgerust met een uitgebreide set aan apps en tools voor het beheren en delen van bestanden. Deze apps bieden een gebruiksvriendelijke ervaring en gebruikers kunnen zelfs hun eigen persoonlijke cloud creëren met de Synology Cloud Station Server. Met deze krachtige toep.

6. Western Digital My Cloud EX2 Ultra NAS Barebone NAS

NO DESCRIPTION

7. Synology DiskStation DS923+ NAS-server 4 bays AMD Ryzen R160 4 GB DDR4.

De Synology DiskStation DS923+ NAS-server is precies wat u zoekt om uw gegevens te organiseren en te beheren. Met de 4-bay DS923+ krijgt u een krachtige combinatie van AMD Ryzen R160-processor en 4 GB DDR4-geheugen. U kunt meer dan 50 TB opslagruimte toevoegen over 4 bays, en als u meer opslagruimte nodig hebt, kunt u de DX517 daarbij gebruiken. U kunt de overdrachtstijd verkorten en de prestaties verbeteren met de DS923+. U kunt snellere netwerken en NVMe-schijven toevoegen om uw werklasten te versnellen. Met de DS923+ krijgt u een stabiele en krachtige NAS-server met betrouwbare opslag, flexibele back-upopties en een geïntegreerd beveiligingsplatform.

8. Synology DiskStation DS223, NAS, Desktop, Realtek, RTD1619B.

De Synology DiskStation DS223 is een NAS-systeem met een Realtek RTD1619B-processor en 2GB DDR4-intern geheugen. Het ondersteunt verschillende opslag-drives, waaronder HDD en SSD, met een SATA III-interface. Daarnaast is het ook geschikt voor verschillende netwerkprotocollen zoals SMB1 (CIFS), SMB2, SMB3, NFSv3, NFSv4, NFSv4.1, NFS Kerberized sessions, iSCSI, HTTP, HTTPs, FTP, enz. Het is ook uitgerust met een desktopbehuizing met actieve koeling en een ventilator voor een betere luchtcirculatie. De Synology DiskStation DS223 is de ideale oplossing voor het opslaan, beheren en delen van grote hoeveelheden data. Het is eenvoudig te installeren en te gebruiken, en biedt een hoge prestatie en betrouwbaarheid. Met zijn compacte formaat en stille werking is het een perfecte oplossing voor thuisgebruikers en bedrijven. Daarnaast biedt het een geavanceerde beveiligingsoptie om te helpen beveilig uw data tegen ongeoorloofde toegang.

9. Synology DS220J NAS Barebone Zonder harde schijven Geschikt voor 2.5" en 3.5.

Met de Synology DS220J NAS Barebone kunt u eenvoudig foto's, video's en documenten opslaan en delen die u van waarde vindt. Het is voorzien van twee verschillende schijfopties, 2.5" en 3.5", waarmee u uw bestanden kunt beheren en opslaan. Deze NAS is uitgerust met het bekroonde DiskStation Manager (DSM) en biedt een intuïtieve gebruikersinterface en gegevensbescherming voor een veilige en betrouwbare back-up van uw digitale gegevens op computers en mobiele apparaten. Het is een krachtig systeem dat met een zeer hoge prestaties aan een lage prijs wordt geleverd. Het is voorzien van een geavanceerde hardwareacceleratie die de performance verbetert en de opslagcapaciteit uitbreidt om meer bestanden te kunnen verwerken. Bovendien wordt het geleverd met een energiezuinig ontwerp dat de stroomkosten verlaagt en het milieu beschermt. De Synology DS220J NAS Barebone is een krachtige en efficiënte oplossing voor al uw opslagbehoeften.

10. Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS.

Met de Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB NAS heeft u de mogelijkheid om al uw digitale bestanden op te slaan, te delen en te beheren, zonder het risico van dure abonnementen. Met 8TB opslagcapaciteit kunt u eenvoudig back-ups maken, enorme hoeveelheden content opslaan van meerdere computers, smartphones en tablets, of uw privénetwerk beheren. De My Cloud EX2 Ultra is uitgerust met een snelle 1.3GHz processor, 1 GB RAM en een USB 3.0-poort om externe opslag te koppelen. U kunt met de EX2 Ultra ook gemakkelijk grote bestandsmigraties uitvoeren, zodat u geen tijd verspilt aan het overzetten van bestanden. Met de My Cloud OS 3 kunt u uw inhoud beheren, beveiligen en delen met anderen. U kunt zelfs bestanden uploaden vanaf afstand met de mobiele My Cloud-app. Bovendien is de EX2 Ultra ook uitgerust met verschillende RAID-configuraties en beveiligingsfuncties om uw gegevens te beschermen.

Hoe lees en vergelijk ik deze nas reviews?

Voordat je overgaat tot het kopen van een nas, doe je er verstandig aan om de verschillende nassen op de markt met elkaar te vergelijken.  

Wij van Zakelijkcommunity.nl denken graag met je mee en hebben daarom een lijst met 10 nas reviews samengesteld, die het jou hopelijk makkelijker maken om de beste nas te kopen. 

Bij het kiezen van een goede nas spelen namelijk verschillende factoren mee zoals voor- en de nadelen van het product, hoe lang het product mee gaat? En ook niet onbelangrijk, wat is de productprijs?

Hoewel we uitgebreid de nassen op deze pagina hebben getest aan de hand van bepaalde criteria, kan het zijn dat je zelf op andere dingen let of simpelweg zelf je onderzoek wil doen. Wij hebben bij het het vergelijken van deze nassen in ieder geval gelet op:

  • Merk
  • De eigenschappen van ieder product (voor- en nadelen)
  • Prijs/kwaliteitsverhouding.

Al deze nas reviews hebben bovenstaande factoren meegenomen in de beschrijving.  Hopelijk kun je zo de beste nas voor jou kiezen.

Bekijk nu de reviewlijst met een top 10 nassen en kies een nas welke het beste bij jou en je budget past! 

Binnen gekomen vragen over nassen

Wat is de beste nas? Na uitgebreid concurrentieonderzoek en testen zijn wij tot de conclusie gekomen dat de volgende producten voor ons tot de absolute TOP 3 nassen behoren:

  1. Amber X Slimme Persoonlijke Hybride Cloud Opslag NAS 512 GB SSD 6 Core ARM-Processor.
  2. Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi Router, Docker Ready.
  3. Synology DS120j NAS.

 

Indien je nog meer nassen buiten deze top 3 wilt bekijken, ga dan naar onze overige nas reviews.  

Nee, wij zijn geen webshop en wij verkopen zelf dan ook niet de door ons geteste nassen, wij hebben echter wel de beste en voor de meest uiteenlopende budgets nas- opties voor jou uitgekozen. Klik op de blauwe “Beste deal” knop en je wordt automatisch doorgestuurd naar de voordeligste optie in de desbetreffende webshop.

Wij hebben er onze missie van gemaakt om de beste zakelijke producten voor jullie uitvoerig te testen en een zo onafhankelijk mogelijke nas review te schrijven. Wij worden bovendien NIET betaald om een specifiek(e) nas hoger, danwel lager in de top 10 te zetten. 

Tot slot ons laatste woord over nassen

Het kan heel wat tijd kosten om de juiste Nas te vinden. Gelukkig hebben we deze top 10 lijst samengesteld, zodat jij gericht op zoek kan gaan. De producten zijn zorgvuldig gekozen, niet alleen op prijs, maar ook op prestaties en functionaliteit. Mocht je toch nog vragen hebben, laat gerust een reactie achter op deze pagina. Bedenk ook dat deze lijst regelmatig geüpdate wordt, dus hou deze pagina goed in de gaten!

Gijs
Gijs

Hallo! Ik ben Gijs en ben 40 jaar, ik ben ondernemer van beroep en doe ook part time werk bij een adviesbureau. Tijdens mijn werk krijg ik dagelijks maken met dingen uit de zakenwereld. Zowel in mijn eigen onderneming als bij het adviesbureau. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel kennis en ervaring heb kunnen opdoen in dit gebied. Met mijn bagage aan kennis en ervaring wil ook jou graag op weg helpen in je keuzes. Ik hoop dat de reviews je helpen in het maken van weloverwogen keuzes voor jezelf!

Disclaimer: Zakelijkcommunity.nl heeft bovenstaande nas reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de de verzending van het product of het product zelf. Zakelijkcommunity.nl krijgt wel een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Er wordt door de fabrikanten geen geld betaald om producten hoger of lager te laten ranken. De ranking is gebaseerd op een persoonlijke mening van de zakelijk expert.