Inhoudsopgave

Best geteste nas 2023 - REVIEWS

Heb je veel gegevens die je moet opslaan?

Een nas is de perfecte opslagoplossing voor je gegevens. Je kunt hem aansluiten op je computer en van daaruit al je bestanden benaderen. Het is ook een geweldige manier om bestanden met andere mensen te delen.

Je wilt de best mogelijke nas, dus hebben we de top 10 modellen verzameld die momenteel op de markt zijn. Al deze nas zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan al je behoeften.

Lees gauw verder en vergelijk de 10 best geteste nas van 2023. Welke past het beste bij jou?

Bekijk hier de BESTE 3 nas

Sta jij op het punt om je allereerste nas te kopen, maar weet niet welke je moet kiezen? Bekijk deze pagina en zie welke het beste bij je past. 

Hier volgt de opsomming van onze top 3 beste nas van 2023.

1. Amber

Als je op zoek bent naar een slim persoonlijk cloud-apparaat dat je volledige controle geeft over je gegevens en privacy, dan is de Amber X perfect voor jou. Met zijn gebruiksvriendelijke app heb je overal ter wereld toegang tot je bestanden, waardoor hij ideaal is voor mensen die vaak reizen. De Amber X is ook geweldig voor mensen die willen profiteren van het gemak van de cloud zonder zich zorgen te hoeven maken over abonnementskosten.

2. Amber Plus AmberPRO 4TB

Amber Plus AmberPRO 4TB (2TB*2), Personal Home Cloud Server, NAS Dual-Band WiFi is de perfecte manier om je gegevens veilig te bewaren en toch overal ter wereld toegang toe te hebben. Met zijn dual-band WiFi en onbeperkte gebruikers kun je gemakkelijk je apparaten aansluiten en beginnen met het streamen van je video en foto's naar je TV. De ingebouwde camera back-up functie zorgt ervoor dat al je dierbare herinneringen veilig worden opgeslagen.

3. Synology

Synology DiskStation DS120j is een budgetvriendelijke en gebruiksvriendelijke 1-bay NAS, ideaal voor het opslaan, delen en beschermen van je persoonlijke gegevens. Met de geweldige 2 jaar garantie van Synology kun je met een gerust hart weten dat je gegevens goed beschermd zijn. DS120j biedt een breed scala aan toepassingen, perfect voor beginners die het volledige potentieel van een Synology NAS willen verkennen. Met zijn slanke en compacte ontwerp neemt de DS120j weinig ruimte in beslag en past hij gemakkelijk in elke thuis- of kantooromgeving.

Andere goede nas vergelijken - meer reviews!

Wil je meer nas vergelijken met elkaar? Dat kan! Onze experts hebben namelijk de top 10 nas getest. Hieronder vind je de overige 7 nas reviews!

Uiteraard zijn ook deze producten van goede kwaliteit en voldoen ze aan onze criteria. Scroll naar beneden en lees snel verder!

Interessante producten:

4. Synology NAS Barebone

Op zoek naar een betrouwbaar en betaalbaar NAS Barebone systeem? Zoek niet verder dan de Synology DS220J NAS Barebone. Deze minitower is ideaal voor kleine bedrijven of thuiskantoren, want hij is geschikt voor 2,5" en 3,5" harde schijven. Met de Ethernet LAN-connectiviteit kun je deze NAS gemakkelijk op je netwerk aansluiten. Bovendien past de witte afwerking bij elke inrichting.

5. Synology nas overal

De Synology DS220+ is een krachtige NAS op instapniveau met 2 bays, ontworpen om je gegevensbeheer en entertainmentbehoeften te stroomlijnen. Zijn Intel Celeron J4025 processor en 2GB DDR4 geheugen leveren snelle gegevensoverdrachtssnelheden, terwijl de twee schijfstations tot 20TB opslagcapaciteit ondersteunen. Bovendien bieden vier USB 3.0-poorten eenvoudige aansluiting op externe apparaten. Uitgerust met Synology DiskStation Manager (DSM), maakt de DS220+ het eenvoudig om je bestanden te beheren, back-ups te maken en meer.

6. Western Digital My Cloud

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke persoonlijke cloudoplossing, is de WD My Cloud Home een uitstekende keuze. Met zijn eenvoudige installatie en intuïtieve ontwerp is hij perfect om al je digitale inhoud op één plaats te beheren. En met twee terabytes aan opslagruimte heb je genoeg ruimte om al je foto's, video's en bestanden veilig en georganiseerd te bewaren. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken die van de WD My Cloud Home een geweldige persoonlijke cloudoplossing maken: -Eenvoudige installatie en intuïtief ontwerp -Met de gebruiksvriendelijke interface bent u in een mum van tijd aan de slag. De WD My Cloud Home is perfect om al uw digitale inhoud op één plaats te beheren. -Twee terabytes aan opslagruimte -Met zijn enorme capaciteit hebt u genoeg ruimte om al uw foto's, video's en bestanden op te slaan. En met de ingebouwde back-upfunctie kun je er zeker van zijn dat je gegevens veilig zijn. -Overal toegang tot je inhoud -De WD My Cloud Home geeft je de mogelijkheid om altijd en overal toegang te krijgen tot je inhoud vanaf elk apparaat. Dus of u nu thuis bent of onderweg, u kunt altijd verbonden blijven met uw persoonlijke cloud. -Werkt met alle grote platforms -De WD My Cloud Home is compatibel met alle grote besturingssystemen, dus je kunt hem gebruiken op een pc, Mac of zelfs een mobiel apparaat. Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke en betrouwbare persoonlijke cloudoplossing, is de WD My Cloud Home de perfecte keuze voor jou. Met twee terabytes aan opslag, eenvoudige installatie en intuïtief ontwerp is het perfect om al uw digitale inhoud op één plaats te beheren.

7. Western Digital My Cloud

Als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare NAS-oplossing, dan is de Western Digital My Cloud EX2 Ultra 8TB een geweldige optie. Met zijn centrale netwerkback-upfunctie kun je gemakkelijk je belangrijke gegevens en bestanden opslaan en beschermen. Deze NAS wordt ook geleverd met een op maat gemaakte Intel Atom-processor voor optimale prestaties. Bovendien heeft hij een uitbreidbaar ontwerp, zodat je naar behoefte meer opslagcapaciteit kunt toevoegen.

8. Synology NAS

Op zoek naar een betrouwbare en krachtige NAS? Synology DS920+ is de ideale keuze voor kleine en middelgrote bedrijven en organisaties. Hij biedt snelle gegevensoverdrachtssnelheden en schaalbaarheid, evenals compatibiliteit met een groot aantal zakelijke toepassingen. De Synology DS920+ beschikt ook over een slanke en gebruiksvriendelijke interface waarmee het beheer van je gegevens een fluitje van een cent wordt.

9. Synology NAS Barebone

De Synology DS218play is een krachtige en compacte NAS met 2 slots die ideaal is voor gebruikers die een betrouwbare oplossing voor gedeelde opslag nodig hebben. Deze NAS kan zware netwerktaken aan met zijn 1,4 GHz quad-core processor en kan gemakkelijk worden uitgebreid met diverse apps via het applicatiecentrum. Al je bestanden zijn beveiligd met AES 256-bit encryptie en hij ondersteunt de aansluiting van maximaal twee externe harde schijven.

10. Synology

De Synology DS420+ is een krachtige NAS die perfect is voor kleine en middelgrote bedrijven. Hij biedt geweldige functies zoals schaalbaarheid, gegevensbescherming en energie-efficiëntie. Met zijn Quad-core 2,0 GHz processor en 4GB RAM kan de DS420+ lees- en schrijfsnelheden tot 225 MB/s bereiken. Bovendien maken de drie ingebouwde M.2 NVMe SSD slots ook cacheversnelling mogelijk, waardoor hij nog sneller is. Het apparaat is ook schaalbaar tot 8 SATA-schijven, zodat je je opslagcapaciteit naar behoefte kunt uitbreiden. Op het gebied van gegevensbescherming biedt de Synology DS420+ verschillende functies, zoals snapshot replicatie, raid recovery en file self-healing. Hierdoor zijn je gegevens altijd veilig en beschermd tegen onvoorziene rampen. De Synology Hybrid RAID biedt ook grote flexibiliteit op het gebied van schijfbeheer. Voor energie-efficiëntie wordt het apparaat geleverd met een aantal energiebesparende functies zoals gepland in-/uitschakelen en slaapstand. Al met al is de Synology DS420+ een geweldige NAS voor bedrijven die snelle prestaties en betrouwbare gegevensbescherming nodig hebben.

Hoe lees en vergelijk ik deze nas reviews?

Voordat je overgaat tot het kopen van een nas, doe je er verstandig aan om de verschillende nas op de markt met elkaar te vergelijken.  

Wij van Zakelijkcommunity.nl denken graag met je mee en hebben daarom een lijst met 10 nas reviews samengesteld, die het jou hopelijk makkelijker maken om de beste nas te kopen. 

Bij het kiezen van een goede nas spelen namelijk verschillende factoren mee zoals voor- en de nadelen van het product, hoe lang het product mee gaat? En ook niet onbelangrijk, wat is de productprijs?

Hoewel we uitgebreid de nas op deze pagina hebben getest aan de hand van bepaalde criteria, kan het zijn dat je zelf op andere dingen let of simpelweg zelf je onderzoek wil doen. Wij hebben bij het het vergelijken van deze nas in ieder geval gelet op:

  • Merk
  • De eigenschappen van ieder product (voor- en nadelen)
  • Prijs/kwaliteitsverhouding.

Al deze nas reviews hebben bovenstaande factoren meegenomen in de beschrijving.  Hopelijk kun je zo de beste nas voor jou kiezen.

Bekijk nu de reviewlijst met een top 10 nas en kies een nas welke het beste bij jou en je budget past! 

Binnen gekomen vragen over nas

Wat is de beste nas? Na uitgebreid concurrentieonderzoek en testen zijn wij tot de conclusie gekomen dat de volgende producten voor ons tot de absolute TOP 3 nas behoren:

  1. Amber
  2. Amber Plus AmberPRO 4TB
  3. Synology

 

Indien je nog meer nas buiten deze top 3 wilt bekijken, ga dan naar onze overige nas reviews.  

Nee, wij zijn geen webshop en wij verkopen zelf dan ook niet de door ons geteste nas, wij hebben echter wel de beste en voor de meest uiteenlopende budgets nas- opties voor jou uitgekozen. Klik op de blauwe “Beste deal” knop en je wordt automatisch doorgestuurd naar de voordeligste optie in de desbetreffende webshop.

Wij hebben er onze missie van gemaakt om de beste zakelijke producten voor jullie uitvoerig te testen en een zo onafhankelijk mogelijke nas review te schrijven. Wij worden bovendien NIET betaald om een specifiek(e) nas hoger, danwel lager in de top 10 te zetten. 

Tot slot ons laatste woord over nas

1. 1. De Buffalo TeraStation 5200DN 2. Drobo 5N 3. QNAP TVS-463 4. NETGEAR ReadyNAS 212 5. Seagate Personal Cloud 6. Western Digital MyCloud EX2 Ultra 7. LaCie Rikiki 8,9,10 Asus RT-AC68U, Synology DiskStation DS216j, WD My Passport Wireless Pro -Conclusie paragraaf: Nu je onze top 10 lijst van de beste nas voor kleine bedrijven en thuiskantoren hebt gezien, is het tijd om een beslissing te nemen over welke het beste zal werken voor jou en je behoeften. Al deze apparaten zitten boordevol functies die perfect zijn voor het moderne bedrijf of de individuele gebruiker, dus neem je tijd bij het maken van een keuze en zorg ervoor dat je nagaat welke factoren voor jou het belangrijkst zijn bij het kiezen van een nas-oplossing.

Gijs
Gijs

Hallo! Ik ben Gijs en ben 40 jaar, ik ben ondernemer van beroep en doe ook part time werk bij een adviesbureau. Tijdens mijn werk krijg ik dagelijks maken met dingen uit de zakenwereld. Zowel in mijn eigen onderneming als bij het adviesbureau. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel kennis en ervaring heb kunnen opdoen in dit gebied. Met mijn bagage aan kennis en ervaring wil ook jou graag op weg helpen in je keuzes. Ik hoop dat de reviews je helpen in het maken van weloverwogen keuzes voor jezelf!

Disclaimer: Zakelijkcommunity.nl heeft bovenstaande nas reviews met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de de verzending van het product of het product zelf. Zakelijkcommunity.nl krijgt wel een kleine vergoeding als het product uiteindelijke via onze link wordt gekocht. Er wordt door de fabrikanten geen geld betaald om producten hoger of lager te laten ranken. De ranking is gebaseerd op een persoonlijke mening van de zakelijk expert.