1. overige producten
 2. HP Chromebook 14a-na0948nd.

HP Chromebook 14a-na0948nd.

5/5

Bekijk op deze pagina alle informatie die je moet weten over HP Chromebook 14a-na0948nd.. Bestudeer de specificaties hieronder goed, zodat je weet of HP Chromebook 14a-na0948nd. de laptop is die voldoet aan jouw wensen. Je kunt de laptop gemakkelijk bestellen via de buttons op onze site of voor informatie over andere laptops, vind je onderaan de website meerdere opties.

 

Specificaties HP Chromebook 14a-na0948nd.

Merk

HP

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Celeron

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Type opslag

eMMC

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics 600

Afmetingen

Hoogte: 1,79 cm

Breedte: 32,57 cm

Diepte: 21,85 cm

Gewicht: 1,46 kg

Kleur

Zilver

Maximale batterijduur

7 uren

Omschrijving van HP Chromebook 14a-na0948nd.

HP Chromebook 14a-na0948nd is een ultra compacte en lichtgewicht laptop met een slank en modern design. Het is de ideale laptop voor wie op zoek is naar een draagbaar apparaat dat eenvoudig en snel te gebruiken is. De laptop heeft een 14-inch HD scherm met een helder en levendig beeld. Het scherm is ook voorzien van een anti-reflecterende coating waardoor het scherm gemakkelijk te zien is in verschillende lichtomstandigheden. De HP Chromebook 14a-na0948nd is voorzien van een krachtige Intel Celeron processor die een snelle prestatie levert. Het is ook uitgerust met 4GB DDR4 RAM waardoor het apparaat meerdere taken tegelijk kan uitvoeren. Met 8GB eMMC-opslag kun je al je documenten, foto's en video's eenvoudig opslaan. Verder is er ook een speciale microSD-kaartsleuf voor extra opslag. Bovendien biedt het apparaat een lange batterijduur van 12 uur zodat je de hele dag kunt werken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege batterij. Het apparaat draait op Google Chrome OS en is daardoor voorzien van alle functies die je nodig hebt om productief te zijn. Let er wel op dat Windows-programma's niet werken op een Chromebook. Als je geb.

Pluspunten
 • Een Chromebook gaat een werkdag zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder vatbaar voor virussen door ingebouwde beveiliging

  .

  Met een Intel Celeron processor en 8 gigabyte werkgeheugen kun je gemakkelijk multitasken tussen verschillende applicaties die je tegelijk gebruikt

  .

  Deze Chromebook weegt slechts 1,46 kilogram, waardoor je hem makkelijker meeneemt dan andere laptops.

Minpunten
 • Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store. Deze Chromebook heeft geen touchscreen, waardoor je dit model niet met je vingers bedient. Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit.

Veelgestelde vragen over HP Chromebook 14a-na0948nd.

HP Chromebook 14a-na0948nd. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte 1,79 cm
 • Breedte 32,57 cm
 • Diepte 21,85 cm
 • Gewicht: 1,46 kg
 • Schermgrootte: 14 inch

Het besturingssysteem van HP Chromebook 14a-na0948nd. is Google Chrome OS en de processor is Intel Celeron.

Het type opslag van HP Chromebook 14a-na0948nd. is eMMC en de opslagcapaciteit is 128 GB. De maximale batterijduur is daarnaast 7 uren.

HP Chromebook 14a-na0948nd. komt standaard in het Zilver. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop bekijken.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor HP Chromebook 14a-na0948nd. is dat Intel UHD Graphics 600.