1. overige producten
 2. HP Pavilion 15-eg2978nd.

HP Pavilion 15-eg2978nd.

5/5

Bekijk op deze pagina alle informatie die je moet weten over HP Pavilion 15-eg2978nd.. Bestudeer de specificaties hieronder goed, zodat je weet of HP Pavilion 15-eg2978nd. de laptop is die voldoet aan jouw wensen. Je kunt de laptop gemakkelijk bestellen via de buttons op onze site of voor informatie over andere laptops, vind je onderaan de website meerdere opties.

 

Specificaties HP Pavilion 15-eg2978nd.

Merk

HP

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Core i7

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Afmetingen

Hoogte: 1,79 cm

Breedte: 36,02 cm

Diepte: 23,4 cm

Gewicht: 1,74 kg

Kleur

Zilver

Maximale batterijduur

7,5 uren

Omschrijving van HP Pavilion 15-eg2978nd.

De HP Pavilion 15-eg2978nd is een krachtige laptop voor wie op zoek is naar een machine die klaar is voor videobewerking. De laptop is uitgerust met de 12e generatie Intel Core i7 processor, een krachtige processor die een enorme prestatie-upgrade biedt ten opzichte van eerdere generaties. Met deze laptop ben je klaar voor het bewerken van foto's en video's en het multitasken tussen zware programma's. Ook voor grafische ontwerpen zit je goed met de Intel Iris Xe Graphics shared videokaart, waarmee je jouw video's soepel kan renderen. Wil je de accu van je laptop snel opladen? De HP Fast Charge technologie laadt de accu binnen 45 minuten op tot 50 procent. Met het verlichte toetsenbord weet je ook in het donker precies welke toetsen je moet indrukken. Verder is de laptop een duurzaam product, waarvoor gerecycled materiaal is gebruikt voor de speakerbehuizing. Zo ben je goed voor het milieu en hoef je je geen zorgen te maken over het vermogen van de laptop. Onze laptop specialist raadt deze HP aan voor het internetten, mailen en tekstverwerken, evenals voor het kijken van films en series. Voor fotobewerking en video-editing is hij ook geschikt, maar voor 3.

Pluspunten
 • De luidsprekerbehuizing is gemaakt van gerecycled plastic, wat deze laptop duurzaam maakt

  .

  -> De luidsprekerbehuizing is gemaakt van gerecycled plastic, wat de laptop duurzaam maakt. Met een 12e generatie Intel Core i7 processor behaalt je laptop hogere prestaties en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties

  .

  -> Met een 12e generatie Intel Core i7 processor presteert je laptop beter en is hij toekomstbestendiger dan met oudere generaties. Met HP Fast Charge laad je jouw laptop weer tot 50 procent op in ongeveer 45 minuten, zodat je snel weer draadloos verdergaat

  .

  -> Met HP Fast Charge laad je je laptop weer in ongeveer 45 minuten tot 50 procent op, zodat je direct door kunt gaan met draadloos werken.

Minpunten
 • Voor het ontwerpen van 3D projecten heb je een Intel Core i9 of AMD Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig

  .

  Deze laptop heeft geen losse videokaart nodig voor het sneller renderen van foto's en video's of het spelen van games.

Veelgestelde vragen over HP Pavilion 15-eg2978nd.

HP Pavilion 15-eg2978nd. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte 1,79 cm
 • Breedte 36,02 cm
 • Diepte 23,4 cm
 • Gewicht: 1,74 kg
 • Schermgrootte: 15,6 inch

Het besturingssysteem van HP Pavilion 15-eg2978nd. is Windows en de processor is Intel Core i7.

Het type opslag van HP Pavilion 15-eg2978nd. is SSD en de opslagcapaciteit is 1 TB. De maximale batterijduur is daarnaast 7,5 uren.

HP Pavilion 15-eg2978nd. komt standaard in het Zilver. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop bekijken.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor HP Pavilion 15-eg2978nd. is dat Intel Iris Xe Graphics.