1. overige producten
  2. HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA.

HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA.

5/5

Bekijk op deze pagina alle informatie die je moet weten over HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA.. Bestudeer de specificaties hieronder goed, zodat je weet of HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA. de laptop is die voldoet aan jouw wensen. Je kunt de laptop gemakkelijk bestellen via de buttons op onze site of voor informatie over andere laptops, vind je onderaan de website meerdere opties.

 

Specificaties HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA.

Merk

HP

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

15,6 inch

Processor

Intel Core i7

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

NVIDIA RTX A2000

Afmetingen

Hoogte: 2,28 cm

Breedte: 35,94 cm

Diepte: 23,39 cm

Gewicht: 1,93 kg

Kleur

Zilver

Maximale batterijduur

7 uren

Omschrijving van HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA.

Met de HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA heb je een krachtige laptop in handen voor zakelijk gebruik. Je krijgt een eenjarige licentie voor HP Wolf Pro Security, waarmee je je laptop en gegevens kunt beschermen tegen virussen en phishing aanvallen. De 12e generatie Intel Core i7 processor en het 32 gigabyte DDR5 werkgeheugen maken het mogelijk om zwaardere taken uit te voeren, zoals videobewerking en industrieel ontwerpen. Met Windows 10 Pro maak je eenvoudig verbinding met kantoor en bewaar je bestanden beter beveiligd. Inloggen doe je veilig en snel met de vingerafdrukscanner of infraroodcamera. De laptop is voorzien van een NVIDIA RTX A1000 videokaart, waardoor je films en video's kunt bewerken en snel kunt renderen. Je bewaart je bestanden op de 1 terabyte SSD. Daarnaast is de HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA morsbestendig en is het materiaal voorzien van een lage halogeen gehalte. Onze specialist beveelt deze laptop aan voor het versturen van e-mails, het gebruiken van office programma's en het werken met managementsystemen, evenals videobellen voor digitale vergaderingen.

Pluspunten
  • Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security blijven je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Met de eenjarige licentie van HP Wolf Pro Security worden je gegevens goed beschermd tegen virussen en andere aanvallen van buitenaf. Je bewerkt video's en industriële ontwerpen in software als Premiere Pro en AutoCAD door de snelle processor en videokaart. Je bewerkt video's en industriële ontwerpen met behulp van software zoals Premiere Pro en AutoCAD door de snelle processor en videokaart. Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en log je via Remote Desktop in op een andere computer binnen jouw domein. Op Windows 10 Pro zijn je bestanden beter beveiligd en kun je via Remote Desktop inloggen op een andere computer binnen jouw domein.

Minpunten
  • Voor game design en 3D animatie in zware 3D software heb je minimaal een i9 of Ryzen 9 processor en een RTX, Quadro of RX videokaart nodig.

Veelgestelde vragen over HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA.

HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 2,28 cm
  • Breedte 35,94 cm
  • Diepte 23,39 cm
  • Gewicht: 1,93 kg
  • Schermgrootte: 15,6 inch

Het besturingssysteem van HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA. is Windows en de processor is Intel Core i7.

Het type opslag van HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA. is SSD en de opslagcapaciteit is 1 TB. De maximale batterijduur is daarnaast 7 uren.

HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA. komt standaard in het Zilver. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop bekijken.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor HP ZBook Power G9 - 6B8B3EA. is dat NVIDIA RTX A2000.