1. overige producten
 2. Microsoft Surface Go 3 - 10,5" - Intel Pentium Gold - 4GB RAM/64GB SSD.

Microsoft Surface Go 3 - 10,5" - Intel Pentium Gold - 4GB RAM/64GB SSD.

5/5

Bekijk op deze pagina alle informatie die je moet weten over Microsoft Surface Go 3 - 10,5" - Intel Pentium Gold - 4GB RAM/64GB SSD.. Bestudeer de specificaties hieronder goed, zodat je weet of Microsoft Surface Go 3 - 10,5" - Intel Pentium Gold - 4GB RAM/64GB SSD. de laptop is die voldoet aan jouw wensen. Je kunt de laptop gemakkelijk bestellen via de buttons op onze site of voor informatie over andere laptops, vind je onderaan de website meerdere opties.

 

Specificaties Microsoft Surface Go 3 - 10,5" - Intel Pentium Gold - 4GB RAM/64GB SSD.

Merk

Microsoft

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

10,5 inch

Processor

Intel Pentium Gold

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Type opslag

Flash

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics 615

Afmetingen

Hoogte: 0,83 cm

Breedte: 24,5 cm

Diepte: 17,5 cm

Gewicht: 0,544 kg

Kleur

Zilver

Maximale batterijduur

11 uren

Omschrijving van Microsoft Surface Go 3 - 10,5" - Intel Pentium Gold - 4GB RAM/64GB SSD.

De Microsoft Surface Go 3 - 4 GB - 64 GB is een krachtige laptop en tablet in één, ontworpen voor simpele taken zoals verslagen typen en surfen op het internet. Met een gewicht van slechts iets meer dan een halve kilogram is de Surface Go eenvoudig mee te nemen in een tas. De Surface Go heeft een handige standaard aan de achterkant waardoor je de laptop gemakkelijk neerzet om aantekeningen te maken met de optionele Surface Pen. De laptop is voorzien van een krachtige Intel Pentium Gold processor en 4 GB RAM. Met 64 GB SSD opslag heb je genoeg ruimte voor al je bestanden. Daarnaast gaat de batterij zo'n 11 uur mee, dus je kunt de Surface Go gerust een hele dag meenemen zonder dat je op zoek hoeft naar een stopcontact. Let wel op: deze laptop draait op Windows 11 in S modus. Wil je gebruik maken van de volledige versie van Windows 11? Schakel dan Windows 11 in S modus uit via de Windows Store. Vergeet ook niet om de Surface Type Cover (los verkrijgbaar) erbij te bestellen om optimaal gebruik te maken van deze krachtige laptop.

Pluspunten
 • Op het touchscreen veeg je met je vinger door je apps en pas je snel een notitie of e-mail aan

  .

  Met Windows 11 in S-modus installeer je applicaties uit de Microsoft Store, waardoor je beter beschermd bent tegen virussen

  .

  Log in op basis van gezichtsherkenning met de infraroodcamera en Windows Hello.

Minpunten
 • Met een Intel Pentium Gold processor gaat multitasken traag, als je meer wilt dan alleen het internetten en tekstverwerken kies dan voor een laptop met minimaal een i5 processor

  .

  Een scherm van 10,5 inch is geschikt voor alledaagse taken, maar als je fotobewerking of films kijken wil is een groter scherm beter geschikt.

Veelgestelde vragen over Microsoft Surface Go 3 - 10,5" - Intel Pentium Gold - 4GB RAM/64GB SSD.

Microsoft Surface Go 3 - 10,5" - Intel Pentium Gold - 4GB RAM/64GB SSD. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte 0,83 cm
 • Breedte 24,5 cm
 • Diepte 17,5 cm
 • Gewicht: 0,544 kg
 • Schermgrootte: 10,5 inch

Het besturingssysteem van Microsoft Surface Go 3 - 10,5" - Intel Pentium Gold - 4GB RAM/64GB SSD. is Windows en de processor is Intel Pentium Gold.

Het type opslag van Microsoft Surface Go 3 - 10,5" - Intel Pentium Gold - 4GB RAM/64GB SSD. is Flash en de opslagcapaciteit is 64 GB. De maximale batterijduur is daarnaast 11 uren.

Microsoft Surface Go 3 - 10,5" - Intel Pentium Gold - 4GB RAM/64GB SSD. komt standaard in het Zilver. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop bekijken.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor Microsoft Surface Go 3 - 10,5" - Intel Pentium Gold - 4GB RAM/64GB SSD. is dat Intel UHD Graphics 615.