1. overige producten
  2. Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU.

Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU.

5/5

Bekijk op deze pagina alle informatie die je moet weten over Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU.. Bestudeer de specificaties hieronder goed, zodat je weet of Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU. de laptop is die voldoet aan jouw wensen. Je kunt de laptop gemakkelijk bestellen via de buttons op onze site of voor informatie over andere laptops, vind je onderaan de website meerdere opties.

 

Specificaties Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU.

Merk

Microsoft

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14,4 inch

Processor

Intel Core i5

Totale opslagcapaciteit

512 GB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Afmetingen

Hoogte: 1,9 cm

Breedte: 32,3 cm

Diepte: 22,9 cm

Gewicht: 1,7 kg

Kleur

Zilver

Maximale batterijduur

19 uren

Omschrijving van Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU.

De Surface Laptop Studio is ook uitgerust met een 512 gigabyte SSD voor snelle opslag en een ingebouwde Intel Iris Plus Graphics-processor. Deze laptop en tablet in één is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: matzwart, Ice Blue, Sandstone en Platinum. De laptop heeft een geslepen schermrand voor een prachtig design. Draadloos geniet je van een snelle en stabiele verbinding met Wi-Fi 6 en ook Bluetooth 5.0 is ingebouwd. Met de Windows Hello-camera ben je altijd direct verbonden met je laptop. De Surface Laptop Studio is een krachtige laptop en tablet in één. Met de Intel Core i5 processor, 16 gigabyte aan werkgeheugen en de 512 gigabyte SSD heb je de beste prestaties. De verschillende kleuren, slimme camera, Wi-Fi 6 en Bluetooth 5.0 maken deze laptop en tablet compleet. Met de Surface Slim Pen 2 teken je alle creatieve ideeën uit en geniet je van het lange batterijleven. Kortom, de Surface Laptop Studio is de perfecte oplossing voor al je dagelijkse werkzaamheden.

Pluspunten
  • Veeg met je vinger over het touchscreen om door apps te navigeren en pas snel aanpassingen toe aan een notitie of e-mail. Deze laptop heeft het Intel Evo label waardoor je zeker weet dat hij snel en energiezuinig is. Op een laptop met een 3:2 schermverhouding past veel tekst, wat fijn is bij het lezen en schrijven.

Minpunten
  • Bewerk je video's? Kies dan een laptop met minimaal een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor.

Veelgestelde vragen over Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU.

Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 1,9 cm
  • Breedte 32,3 cm
  • Diepte 22,9 cm
  • Gewicht: 1,7 kg
  • Schermgrootte: 14,4 inch

Het besturingssysteem van Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU. is Windows en de processor is Intel Core i5.

Het type opslag van Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU. is SSD en de opslagcapaciteit is 512 GB. De maximale batterijduur is daarnaast 19 uren.

Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU. komt standaard in het Zilver. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop bekijken.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor Microsoft Surface Laptop Studio - i5/16GB/512GB/iGPU. is dat Intel Iris Xe Graphics.