1. overige producten
 2. Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX.

Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX.

5/5

Bekijk op deze pagina alle informatie die je moet weten over Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX.. Bestudeer de specificaties hieronder goed, zodat je weet of Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX. de laptop is die voldoet aan jouw wensen. Je kunt de laptop gemakkelijk bestellen via de buttons op onze site of voor informatie over andere laptops, vind je onderaan de website meerdere opties.

 

Specificaties Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX.

Merk

Microsoft

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

14,4 inch

Processor

Intel Core i7

Totale opslagcapaciteit

2 TB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti

Afmetingen

Hoogte: 1,9 cm

Breedte: 32,3 cm

Diepte: 22,9 cm

Gewicht: 1,8 kg

Kleur

Zilver

Maximale batterijduur

18 uren

Omschrijving van Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX.

De Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX is het ideale apparaat voor jouw dagelijkse werkzaamheden. De laptop is uitgerust met Windows 11, waardoor je direct alle nieuwe software kan gebruiken. Met de Intel Core i7 processor en 32GB aan werkgeheugen kun je multitasken en fotobewerkingen maken. Ook de NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti videokaart is perfect voor het renderproces van video's in Adobe Premiere Pro en het maken van 3D ontwerpen. De los verkrijgbare Surface Slim Pen 2 maakt het mogelijk om creatieve ideeën tot in het kleinste detail uit te tekenen. De energiezuinige processor zorgt ervoor dat de batterij lang meegaat. Met 2 terabyte SSD heb je meer dan genoeg opslagruimte voor al je bewerkte foto's en video's.

Pluspunten
 • Veeg met je vinger over het touchscreen om door apps te browsen en maak snel wijzigingen aan een notitie of e-mail. Deze laptop heeft het Intel Evo label, waardoor je er zeker van bent dat hij snel en energiezuinig is. Op een laptop met een verhouding van 3:2 past veel tekst, wat handig is bij het lezen en schrijven.

Minpunten
 • Deze laptop heeft maar 2 USB-poorten om randapparatuur zoals een harde schijf of muis mee aan te sluiten

  .

  Deze laptop heeft alleen USB-C-poorten

  .

  Om randapparatuur zoals harde schijven of muizen aan te sluiten, heb je mogelijk een USB A naar USB C-adapter nodig.

Veelgestelde vragen over Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX.

Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte 1,9 cm
 • Breedte 32,3 cm
 • Diepte 22,9 cm
 • Gewicht: 1,8 kg
 • Schermgrootte: 14,4 inch

Het besturingssysteem van Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX. is Windows en de processor is Intel Core i7.

Het type opslag van Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX. is SSD en de opslagcapaciteit is 2 TB. De maximale batterijduur is daarnaast 18 uren.

Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX. komt standaard in het Zilver. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop bekijken.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor Microsoft Surface Laptop Studio - i7/32GB/2TB/GeForce RTX. is dat NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti.

Bekijk ook andere laptops