Microsoft Surface Pro 8 - Intel Core i7/32/1TB (Platinum).

5/5

Bekijk op deze pagina alle informatie die je moet weten over Microsoft Surface Pro 8 - Intel Core i7/32/1TB (Platinum).. Bestudeer de specificaties hieronder goed, zodat je weet of Microsoft Surface Pro 8 - Intel Core i7/32/1TB (Platinum). de laptop is die voldoet aan jouw wensen. Je kunt de laptop gemakkelijk bestellen via de buttons op onze site of voor informatie over andere laptops, vind je onderaan de website meerdere opties.

 

Specificaties Microsoft Surface Pro 8 - Intel Core i7/32/1TB (Platinum).

Merk

Microsoft

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

13 inch

Processor

Intel Core i7

Totale opslagcapaciteit

1 TB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Afmetingen

Hoogte: 0,9 cm

Breedte: 28,7 cm

Diepte: 20,8 cm

Gewicht: 891 g

Kleur

Zilver

Maximale batterijduur

16 uren

Omschrijving van Microsoft Surface Pro 8 - Intel Core i7/32/1TB (Platinum).

Met de Microsoft Surface Pro 8 Platinum heb je een krachtige laptop en tablet in één. Dankzij het Windows 11 besturingssysteem heb je de nieuwste software direct bij de hand. De 11e generatie Intel Core i7 EVO processor en 32 gigabyte aan RAM zorgen ervoor dat je gemakkelijk grote grafische projecten en bedrijfsvideo's bewerkt. Met de 2 usb C poorten met ondersteuning voor usb 4.0 en Thunderbolt 4 koppel je een docking station en monitor aan de Surface. Of je nu thuis of onderweg werkt, de batterijduur van 16 uur bij normaal gebruik is meer dan voldoende. Maar het beste is dat de Surface Pro 8 ook nog eens geschikt is voor het bewerken van foto's en video's. Je kunt eenvoudig Adobe Indesign of Adobe Premiere Pro draaien en er zelfs mee gamen als je een GTX 1050 videokaart hebt. Let op: de type cover is niet standaard inbegrepen en moet los worden bijgekocht. Met de Microsoft Surface Pro 8 Platinum heb je een krachtige laptop en tablet in één. Deze combinatie is uitgerust met Windows 11, waardoor je altijd direct de nieuwste software tot je beschikking hebt. De 11e generatie Intel Core i7 EVO processor en 32 gigabyte aan RAM zorgen ervoor dat je gemakkelijk grote grafische projecten en bedrijfsvideo's.

Pluspunten
  • Je gebruikt de Surface Pro 8 als laptop en tablet met het touchscreen en de optionele Type Cover. Een Intel EVO processor zit in laptops die aan hoge eisen voldoen, zodat je zeker weet dat hij snel en energiezuinig is. Op een laptop met een 3:2 schermverhouding past veel tekst, wat fijn is tijdens lezen en schrijven.

Minpunten
  • Een Type Cover toetsenbord en touchpen worden standaard niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Microsoft Surface Pro 8 - Intel Core i7/32/1TB (Platinum).

Microsoft Surface Pro 8 - Intel Core i7/32/1TB (Platinum). kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 0,9 cm
  • Breedte 28,7 cm
  • Diepte 20,8 cm
  • Gewicht: 891 g
  • Schermgrootte: 13 inch

Het besturingssysteem van Microsoft Surface Pro 8 - Intel Core i7/32/1TB (Platinum). is Windows en de processor is Intel Core i7.

Het type opslag van Microsoft Surface Pro 8 - Intel Core i7/32/1TB (Platinum). is SSD en de opslagcapaciteit is 1 TB. De maximale batterijduur is daarnaast 16 uren.

Microsoft Surface Pro 8 - Intel Core i7/32/1TB (Platinum). komt standaard in het Zilver. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop bekijken.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor Microsoft Surface Pro 8 - Intel Core i7/32/1TB (Platinum). is dat Intel Iris Xe Graphics.