Regus - Leiden Bio Science Park

Regus - Leiden Bio Science Park is een Verhuurbedrijf voor kantoorruimte gelegen aan Sciencepark, Ground to 2nd Floor, Mendelweg 32 in Leiden.

Meer informatie over Regus - Leiden Bio Science Park in Leiden

Op zoek naar een coworking space in de omgeving van Leiden? Bij Regus - Leiden Bio Science Park kun je terecht om aan de slag te gaan. Blijf productief in deze moderne werkplek, in een van de panden van Regus - Leiden Bio Science Park. Regus - Leiden Bio Science Park is een Gedeelde werkplek gelegen aan Sciencepark, Ground to 2nd Floor, Mendelweg 32 in Leiden. Ideaal dus als je in de omgeving van Leiden wilt werken in een coworking space.

Kom werken bij Regus - Leiden Bio Science Park in Leiden

Wil je weten wat Regus - Leiden Bio Science Park te bieden heeft? Bekijk dan de website van Regus - Leiden Bio Science Park of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina. Hoe kom je bij Regus - Leiden Bio Science Park? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Regus - Leiden Bio Science Park het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Op zoek naar een andere coworking space? Bekijk meer Verhuurbedrijf voor kantoorruimte op onze website.
  1. Gedeelde werkplek
  2. Regus – Leiden Bio Science Park

Bezoekers bekeken ook