1. overige producten
 2. Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL.

Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL.

5/5

Bekijk op deze pagina alle informatie die je moet weten over Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL.. Bestudeer de specificaties hieronder goed, zodat je weet of Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. de laptop is die voldoet aan jouw wensen. Je kunt de laptop gemakkelijk bestellen via de buttons op onze site of voor informatie over andere laptops, vind je onderaan de website meerdere opties.

 

Specificaties Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL.

Merk

Samsung

Besturingssysteem

Google Chrome OS

Schermdiagonaal

14 inch

Processor

Intel Celeron

Totale opslagcapaciteit

64 GB

Type opslag

Flash

Videokaart chipset

Intel UHD Graphics

Afmetingen

Hoogte: 1,59 cm

Breedte: 32,7 cm

Diepte: 22,5 cm

Gewicht: 1,45 kg

Kleur

Zilver, Zwart

Maximale batterijduur

12 uren

Omschrijving van Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL.

De 14 inch Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL is de perfecte laptop om alledaagse taken uit te voeren. Met het geïnstalleerde Chrome OS heb je toegang tot de Google Play Store en sla je al je bestanden op in Google Drive. Chrome OS is een energiezuinig besturingssysteem, waardoor je met gemak de hele dag kunt werken. Bovendien is de laptop zeer lichtgewicht, met een gewicht van maar 1,45 kilogram. Je kunt de laptop gemakkelijk meenemen in je rugzak of laptoptas. Op een zonnige dag is de Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL ook perfect. Je hebt namelijk geen last van lichtinval, dankzij het anti-reflecterende scherm. Daarbij draait de laptop op Chrome OS. Hiermee heb je toegang tot verschillende apps die je direct kunt downloaden uit de Google Play Store. Je kunt je bestanden ook opslaan in Google Drive. De laptop is dus zeer geschikt voor al je dagelijkse activiteiten.

Pluspunten
 • Een Chromebook gaat een hele werkdag mee zonder opladen, start binnen enkele seconden op en is minder kwetsbaar voor virussen dankzij ingebouwde beveiliging

  .

  Je hebt minder last van reflectie, lichtinval en vetvlekken op het anti-reflecterende beeldscherm

  .

  Deze Chromebook weegt slechts 1,45 kilogram, waardoor hij gemakkelijker te dragen is dan andere laptops.

Minpunten
 • Niet alle programma's werken op een Chromebook, alleen programma's uit de Chrome Web Store of Google Play Store

  .

  Met 4 gigabyte werkgeheugen gaat multitasken traag

  .

  Als je met meerdere applicaties tegelijkertijd wilt werken, kies dan voor een Chromebook met minimaal 8 gigabyte werkgeheugen.

Veelgestelde vragen over Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL.

Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte 1,59 cm
 • Breedte 32,7 cm
 • Diepte 22,5 cm
 • Gewicht: 1,45 kg
 • Schermgrootte: 14 inch

Het besturingssysteem van Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. is Google Chrome OS en de processor is Intel Celeron.

Het type opslag van Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. is Flash en de opslagcapaciteit is 64 GB. De maximale batterijduur is daarnaast 12 uren.

Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. komt standaard in het Zilver, Zwart. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop bekijken.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor Samsung Galaxy Chromebook Go 14 XE340XDA-KA2NL. is dat Intel UHD Graphics.

Bekijk ook andere laptops