Een planbord is een handig hulpmiddel om overzicht te creëren in je planning en taken. Of je nu een drukke ondernemer bent, een student met vele deadlines of gewoon een georganiseerd persoon die graag alles onder controle heeft, een goed planbord kan je veel structuur bieden. Er zijn verschillende soorten planborden op de markt, maar wat zijn nu de beste? Hieronder vind je de top 10 beste planborden van dit moment.

1. Whiteboard met Magnetische Weekplanner

Dit whiteboard met een magnetische weekplanner is ideaal voor thuisgebruik of op kantoor. Je kunt gemakkelijk je taken voor de week plannen en verplaatsen met behulp van magneten.

2. Trello

Trello is een online projectmanagementtool waar je verschillende borden kunt aanmaken voor verschillende projecten. Het is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

3. Post-it Super Sticky Wall Pad

De Post-it Super Sticky Wall Pad is een handig planbord dat je aan de muur kunt bevestigen. Je kunt gemakkelijk notities maken en verplaatsen, ideaal voor brainstormsessies.

4. Bureau Onderlegger met Weekplanner

Deze bureau onderlegger met weekplanner is perfect voor op kantoor. Je hebt altijd je planning bij de hand en kunt direct aantekeningen maken.

5. Kanban Board

Een Kanban board is een visueel planbord waar je taken kunt verdelen in categorieën zoals ‘To Do’, ‘In Progress’ en ‘Done’. Het is een handige manier om je workflow te organiseren.

6. Weekplanner Notitieblok

Met dit handige weekplanner notitieblok kun je per dag je taken en afspraken noteren. Het is compact en makkelijk mee te nemen.

7. Digitale Agenda

Een digitale agenda op je smartphone of computer kan ook dienen als planbord. Je kunt hier gemakkelijk taken toevoegen, afvinken en notificaties instellen.

8. Familieplanner met Whiteboard

Deze familieplanner met whiteboard is ideaal voor het hele gezin. Je kunt gezamenlijke activiteiten plannen en notities achterlaten voor elkaar.

9. Planbord met Fotolijstjes

Dit planbord met fotolijstjes is niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Je kunt je taken plannen en tegelijkertijd foto’s of inspirerende quotes toevoegen.

10. DIY Planbord

Wil je liever zelf aan de slag gaan? Maak dan je eigen DIY planbord met materialen die je al in huis hebt. Het is een leuke en creatieve manier om je planning vorm te geven.

Conclusie

Een goed planbord kan je helpen om overzicht te creëren in je planning en taken. Of je nu kiest voor een fysiek planbord zoals een whiteboard of een digitale variant, het belangrijkste is dat het planbord aansluit bij jouw behoeften en manier van werken. Met de top 10 beste planborden hierboven kun je gegarandeerd een geschikt exemplaar vinden.

Wil je meer inspiratie opdoen en de beste planborden in één overzicht bekijken? Bezoek dan Top 10 beste planborden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *