1. overige producten
 2. Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum.

Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum.

5/5

Bekijk op deze pagina alle informatie die je moet weten over Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum.. Bestudeer de specificaties hieronder goed, zodat je weet of Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. de laptop is die voldoet aan jouw wensen. Je kunt de laptop gemakkelijk bestellen via de buttons op onze site of voor informatie over andere laptops, vind je onderaan de website meerdere opties.

 

Specificaties Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum.

Merk

Microsoft

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

12,45 inch

Processor

Intel Core i5

Totale opslagcapaciteit

128 GB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

Intel Iris Xe Graphics

Afmetingen

Hoogte: 1,5 cm

Breedte: 27,8 cm

Diepte: 20,6 cm

Gewicht: 1,1 kg

Kleur

Zilver

Maximale batterijduur

13,5 uren

Omschrijving van Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum.

De Microsoft Surface Laptop Go 2 met een Intel Core i5 processor en 8 GB werkgeheugen is een ideale laptop voor dagelijks gebruik. Met de 12-inch schermverhouding kun je lezen en schrijven met veel tekst op het scherm. Bij het bewerken van foto's en werken in Office komt de laptop goed van pas. De laptop staat garant voor een betere ervaring met Dolby Audio Premium-luidsprekers die zuiverder geluid leveren dan standaard laptop luidsprekers. Door het compacte formaat van 12 inch is de Microsoft Surface Laptop Go 2 licht en gemakkelijk mee te nemen in je tas. Internetten, mailen en tekstverwerken is geen probleem met deze laptop. Ook het kijken van films en series is mogelijk. Voor het bewerken van video's en het maken van 3D ontwerpen en het snel renderen van grote videobestanden is minimaal een i7/Ryzen 7 processor nodig. Met de Microsoft Surface Laptop Go 2 in Platinum krijg je een krachtige en lichte laptop die ook gemakkelijk mee te nemen is.

Pluspunten
 • Op het touchscreen swipe je met je vinger door je apps en maak je snel een aanpassing aan een notitie of e-mail

  .

  Met een Intel Core i5-processor en 8 gigabyte werkgeheugen bewerk je foto's

  .

  Met de Intel Iris Xe Graphics-gedeelde videokaart renderen je video's sneller dan met andere gedeelde videokaarten.

Minpunten
 • Beëdig je video's? Kies dan een laptop met minstens een Intel Core i7 of AMD Ryzen 7 processor

  .

  Door de beperkte capaciteit van de 128 gigabyte SSD is het nodig dat je sneller op zoek gaat naar extra opslagruimte voor al jouw foto's, video's en documenten.

Veelgestelde vragen over Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum.

Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte 1,5 cm
 • Breedte 27,8 cm
 • Diepte 20,6 cm
 • Gewicht: 1,1 kg
 • Schermgrootte: 12,45 inch

Het besturingssysteem van Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. is Windows en de processor is Intel Core i5.

Het type opslag van Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. is SSD en de opslagcapaciteit is 128 GB. De maximale batterijduur is daarnaast 13,5 uren.

Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. komt standaard in het Zilver. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop bekijken.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor Microsoft Surface Laptop Go 2 i5 / 8GB / 128GB Platinum. is dat Intel Iris Xe Graphics.

Bekijk ook andere laptops