1. overige producten
 2. Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Zwart.

Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Zwart.

5/5

Bekijk op deze pagina alle informatie die je moet weten over Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Zwart.. Bestudeer de specificaties hieronder goed, zodat je weet of Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Zwart. de laptop is die voldoet aan jouw wensen. Je kunt de laptop gemakkelijk bestellen via de buttons op onze site of voor informatie over andere laptops, vind je onderaan de website meerdere opties.

 

Specificaties Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Zwart.

Merk

Microsoft

Besturingssysteem

Windows

Schermdiagonaal

12,3 inch

Processor

Intel Core i5

Totale opslagcapaciteit

256 GB

Type opslag

SSD

Videokaart chipset

Intel Iris Plus Graphics

Afmetingen

Hoogte: 0,85 cm

Breedte: 29,2 cm

Diepte: 20,1 cm

Gewicht: 0,77 kg

Kleur

Zwart

Maximale batterijduur

10,5 uren

Omschrijving van Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Zwart.

Met de Microsoft Surface Pro 7 Black heb je de perfecte combinatie van een laptop en tablet. Het touchscreen zorgt ervoor dat je met je vingers aantekeningen kan maken tijdens een vergadering, of foto's kan bewerken in Photoshop. Heb je meer behoefte aan een traditionele laptopervaring? Koppel dan de optionele Type Cover aan de Surface. Dit magnetische toetsenbord is eenvoudig aan de tablet te bevestigen. Met een gewicht van minder dan 1 kilogram is de Surface makkelijk mee te nemen op vergaderingen of wanneer je onderweg bent. Log snel in met je gezicht via de webcam en Windows Hello en geniet van films en series op het hoge resolutie PixelSense beeldscherm. De Surface is geschikt voor het internetten, mailen en tekstverwerken, maar minder geschikt voor het bewerken van video's of gamen. Let op: de Type Cover is niet standaard inbegrepen en moet los worden bijgekocht. Met de Microsoft Surface Pro 7 Black kies je niet meer tussen een laptop en tablet. Het touchscreen maakt het mogelijk om met je vingers aantekeningen te maken of foto's te bewerken. Heb je meer behoefte aan een traditionele laptopervaring? Koppel dan de Type Cover aan de Surface. Met een gewicht van minder dan 1 kilogram is de Surface makkelijk mee te nemen naar verg.

Pluspunten
 • Je gebruikt de Surface Pro 7 als laptop en tablet dankzij het touchscreen en de optionele Type Cover

  .

  Met een gewicht van minder dan 1 kilogram kun je de Surface Pro makkelijk meenemen als je onderweg bent

  .

  Je kunt gratis upgraden naar Windows 11 zodra de upgrade voor je apparaat beschikbaar is.

Minpunten
 • Andere modellen uit de Pro 7 serie hebben een krachtigere processor, waarmee je ook video's bewerkt

  .

  Deze hebben ook een TypeCover toetsenbord en touchpen die standaard niet meegeleverd worden.

Veelgestelde vragen over Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Zwart.

Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Zwart. kent de volgende afmetingen: 

 • Hoogte 0,85 cm
 • Breedte 29,2 cm
 • Diepte 20,1 cm
 • Gewicht: 0,77 kg
 • Schermgrootte: 12,3 inch

Het besturingssysteem van Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Zwart. is Windows en de processor is Intel Core i5.

Het type opslag van Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Zwart. is SSD en de opslagcapaciteit is 256 GB. De maximale batterijduur is daarnaast 10,5 uren.

Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Zwart. komt standaard in het Zwart. Voor eventuele andere kleuren, kun je de externe webshop bekijken.

De grafische processor (GPU) ofwel chipset is bepalend voor de rekenkracht en snelheid van de videokaart. Voor Microsoft Surface Pro 7 - i5 - 8 GB - 256 GB Zwart. is dat Intel Iris Plus Graphics.

Bekijk ook andere laptops