martin

Het vermogen van Martin Garrix is aanzienlijk. Dat is ook niet zo gek, want deze bekende Nederlandse DJ is tot ver over de landsgrenzen bekend. Ontdek het inkomen van Martin Garrix. 

Wie is Martin Garrix?

Martijn Garrix, oftewel Martijn Garritsen, zag op 14 mei 1996 het levenslicht in Amstelveen. Martin Garrix leeftijd is nu 27 jaar. Toen Martin Garrixx op zijn 17e doorbrak met de hit Animals woonde hij nog gewoon bij zijn ouders in Amstelveen. Waar woont Martin Garrix nu? Een groot deel van zijn tijd brengt hij door in zijn penthouse in Amsterdam.

Of Martin Garrix daar met zijn vriendin woont is niet helemaal duidelijk. De geruchten gaan dat Martin Garrix vriendin de influencer Stephsa, oftewel Stephanie Abu-Sbeih is. Maar of dat echt zo is en of ze al samenwonen wordt angstvallig geheim gehouden. 

Internationale Dj-carrière

Voordat Martin Garrix rijk werd met zijn muziek zat hij op de Herman Brood Academie. Nog voordat hij afstudeerde, kreeg hij een platencontract en bracht hij het nummer Animals uit. Hiermee werd hij op slag populair. Andere nummers van Martin Garrix zijn Scared To Be Lonely, Wizard, High on life en In the Name of Love.

Door de jaren heen heeft hij op heel veel plekken in de wereld opgetreden, van Tomorrowland tot Coachella. Wil je kaartjes voor Martin Garrix, geen probleem, hij treedt ook regelmatig op in Nederland en België, bijvoorbeeld op Amsterdam Dance Event.

Hoeveel verdient Martin Garrix als DJ?

Het vermogen van Martin Garrix is niet uit de lucht komen vallen. Als hij een optreden geeft verdient hij daar een aardig zakcentje mee. Geschat wordt dat het salaris van Martin Garrix voor een optreden rond de € 80.000 ligt. En dan hebben we het alleen over optredens in clubs en op festivals. Voor zijn eigen optredens krijgt hij veel meer.

View this post on Instagram

A post shared by Martin Garrix (@martingarrix)

Het geschatte salaris & vermogen Martin Garrix

Het zal je niet verbazen dat het geschat vermogen van Martin Garrix aanzienlijk is. De populaire DJ wordt gezien als een van de beste DJ’s ter wereld. In 2022 werd hij voor de vierde keer op rij bekroond tot de beste DJ van de wereld. Het vermogen van Martin Garrix staat in verhouding tot zijn populariteit. Het geschat vermogen van Martin Garrix is € 45 miljoen. 

Jaarlijks verdient Martin Garrixx ongeveer € 3,5 miljoen en het ziet er naar uit dat hij voorlopig nog niet stopt. De Amstelveense DJ geniet volop van zijn rijkdom. Zo kocht hij een penthouse in Amsterdam voor € 3,1 miljoen en heeft hij een privéjet van € 12,5 miljoen. Die privéjet gebruikt hij om de hele wereld over te vliegen en mensen te verblijden met zijn optredens. Hij heeft trouwens ook een paar leuke auto’s zoals de Ferrari 488 GTB van € 298.000 en Ferrari 458 Italia van € 256.000.

Dit wist je waarschijnlijk nog niet over Martijn Garritsen aka Martin Garrix

1. In 2014 was Martin Garrix de jongste rijke DJ ter wereld onder 20 jaar. Hij stond in dat jaar al vierde in de DJ top 100. Martin Garrix had toen een vermogen van € 10,9 miljoen.

2. Martin Garrix zet zich ook regelmatig in voor het goede doel. Zo gaf hij ooit een concert in Nederland waarvan de opbrengst van € 270.000 naar War Child Holland ging. Andere goede doelen die hij heeft ondersteund zijn SOS-kinderdorpen en Fuck Cancer. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *