Jort Kelder is een van de bekendste mediapersoonlijkheden in Nederland. Het gaat om een populaire journalist, presentator, programmamaker, schrijver en ondernemer met een scherpe humor. Wat is het vermogen van Jort Kelder?

Jort Kelder

Wie is Jort Kelder eigenlijk?

Jort Kelder is een Nederlandse journalist, televisiepresentator en ondernemer die bekend staat om zijn scherpe interviews, charismatische stem en zijn unieke stijl. Kelder werd geboren op 22 september 1964 in Hilversum, Nederland. Jort Kelder staat beter bekend als voormalig hoofdredacteur van Quote en als een veelgevraagd presentator op het gebied van economie en ondernemerschap.

De woonplaats van Jort Kelder

Jort Kelder houdt zijn privéleven over het algemeen buiten de schijnwerpers, maar er is wel het een en ander bekend over zijn woonplaats in Terschelling. Het gaat om een prachtige ecologische villa. Er zijn echter ook geruchten dat Jort Kelder zijn villa op Terschelling te huur heeft geplaatst en inmiddels in Amsterdam woont.

De leeftijd van Jort Kelder

Jort Kelder is geboren op 22 september 1964 in Gouda, Nederland, wat betekent dat hij momenteel 59 jaar oud is.

View this post on Instagram

A post shared by Jort Kelder (@jort.kelder)

Hoe verdient Jort Kelder zijn vermogen?

Jort Kelder verdient zijn vermogen op verschillende manieren. Kelder is voornamelijk bekend als een gerenommeerde Nederlandse journalist, televisiepresentator en ondernemer. Kelder heeft door de jaren heen gewerkt voor verschillende populaire mediabedrijven, waarbij hij zijn kennis en expertise in de journalistiek heeft opgebouwd. Hij heeft bijgedragen aan de productie en presentatie van populaire televisieprogramma’s en documentaires, wat zijn financieel succes heeft doen stijgen

Daarnaast is Jort Kelder betrokken geweest bij verschillende zakelijke ondernemingen, waaronder de oprichting van een communicatieadviesbureau en een investeringsmaatschappij. Kelder heeft ook bijgedragen aan diverse tijdschriften, boeken, publicaties, lezingen, debatten en discussies vanwege zijn scherpe en kritische opmerkingen als het gaat om economische en maatschappelijke vraagstukken. Niet te vergeten zijn deal met Suitsupply. 

Hij heeft daar zelf een eigen kledinglijn. Jort Kelder is een veelgevraagd spreker op conferenties en evenementen, wat ook bijdraagt aan zijn vermogen. Het vermogen van Jort Kelder wordt momenteel geschat op gemiddeld 5 miljoen euro.

Totale vermogen van Jort Kelder

Het geschatte vermogen van Jort Kelder kan variëren. Het vermogen hangt voornamelijk af van zijn zakelijke activiteiten en van de investeringen die hij doet. Hoewel de exacte financiële details van Kelder niet openbaar beschikbaar zijn, heeft hij in de loop der jaren aanzienlijke inkomsten gegenereerd als gerenommeerd journalist en presentator van diverse mediaorganisaties.

Jort Kelder is daarnaast ook betrokken geweest bij verschillende zakelijke ondernemingen waarbij hij inkomsten heeft gegenereerd uit zijn investeringen. Gemiddeld heeft Jort Kelder 5 miljoen euro bij elkaar gespaard, al kunnen de exacte cijfers van zijn vermogen niet met absolute zekerheid worden vastgesteld.

jort k

Interessante weetjes over Jort Kelder

1. Over de huidige relatiestatus van Jort Kelder weten we weinig. Kelder heeft in het verleden wel relaties gehad met bekende Nederlanders als Laren Verster en. Georgina Verbaan.

2. Kort Kelder heeft in het jaar 2016 zijn loonstrook online geplaatst. Hierbij was te zien dat hij een bruto salaris ontving van €20.000.

3. Het vermogen van Jort Kelder is tijdens de corona periode aanzienlijk gestegen, mede doordat zijn aandelen meer waard zijn geworden.

4. Kelder is mede-oprichter van ‘Broadcast Your Business’, een platform dat ondernemers en start-ups ondersteunt.

5. Jort Kelder heeft de Nederlandse koninklijke familie geïnterviewd voor zijn programma ‘Bij ons in de PC’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *