Eén van de meest opvallende persoonlijkheden op YouTube is Kalvijn, een bekende Nederlander wiens carrière in de digitale sfeer zowel jong als oud heeft geïnspireerd als online content creator. Lees door om erachter te komen wie Kalvijn is?

Kelvin_B

Wie is Kalvijn en hoe genereert hij zijn inkomsten?

De echte naam van Kalvijn is Kelvin Boerma. Kalvijn is een Nederlandse YouTube beroemdheid die bekendstaat om zijn aantrekkelijke online content. Kalvijn is geboren in Meedhuizen op 19 mei 1996. Hij woont momenteel met zijn vriendin in Amsterdam-Oost. Al op jonge leeftijd is hij begonnen met zijn YouTube kanaal, namelijk op slechts 14-jarige leeftijd. Het komedie gerichte kanaal heette ‘TheKelVlog’, wat later werd omgedoopt tot Kalvijn.

Met de jaren groeide zijn populariteit en in 2018 bereikte Kalvijn 1 miljoen abonnees. Een jaar na het lanceren van zijn kanaal, in 2011, begon Kalvijn met Cinemates. Cinemates is een Engelstalig kanaal dat hij samen met zijn vriend Peter de Harder heeft gecreëerd. Naast zijn online activiteiten is Kalvijn ook de oprichter van VEED, een evenement dat prijsuitreikingen voor YouTubers uitgeeft. Kalvijn heeft daarnaast zelfs zijn eigen nummers en boek uitgebracht en was te zien in het populaire televisieprogramma ‘Expeditie Robinson’.

Kalvijn Vermogen: wat is Kalvijn’s geschatte waarde?

Het geschatte vermogen van Kalvijn bedraagt ongeveer €476.000. Als we ons afvragen hoeveel Kalvijn per maand verdient, dan wordt geschat dat zijn maandelijkse inkomen ongeveer €17.000 bedraagt. Met dit bedrag hoort hij zeker bij één van de meest verdienende YouTuber van Nederland. Deze inkomsten zijn grotendeels afkomstig van zijn YouTube video’s, waarbij zijn video’s door duizenden personen worden bekeken. We weten helaas niet wat de totale nettowaarde is van Kalvijn, maar hij heeft het afgelopen jaar heel wat bij elkaar gespaard.

View this post on Instagram

A post shared by Kalvijn (@kalvijn)

Kalvijn verdiensten per maand met youtube

Het geschatte maandelijkse inkomen van Kalvijn is vrij indrukwekkend, vooral op zijn jonge leeftijd. Hoewel zijn exacte nettowaarde niet openbaar bekend is, wordt geschat dat Kalvijn maandelijks ongeveer €17.000 verdient. Dit inkomen is aanzienlijk en geeft zijn financieel succes duidelijk weer. De voornaamste bron van zijn inkomsten zijn de goed bekeken video’s op zijn YouTube kanaal.

Interessante feitjes over Kalvijn

1. Kalvijn heeft een eigen bordspel laten creëren. Het bordspel heet Slapstick.

2. Kalvijn heeft een boek geschreven over zijn carrière. Het boek heet: ‘Van niks naar clicks’.

3. Tegenwoordig woont Kalvijn in Groningen. Naast het huis in Groningen heeft Kalvijn ook een mooi appartement midden in Amsterdam.

4. Nina Warink, 26 jaar oud, is de officiële verloofde van Kalvijn. Volgens geruchten willen Kalvijn en Nina in 2024 gaan trouwen.

5. Kalvijn en Nina zijn al meer dan 10 jaar samen. Het grappige is, dat ze allebei dezelfde leeftijd hebben. Ze zijn allebei momenteel 26 jaar oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *