Wil jij weten wat het vermogen is van mediamagnaat John de Mol? Dan ben je hier op de goede plek. Wij weten precies wat het vermogen van John de Mol is en hoe hij dat verdiend heeft.

John

Wie is John de Mol?

John de Mol is één van de bekendste mediamagnaten van Nederland en de broer van Linda de Mol. Vraag jij je af, hoe oud is John de Mol? De leeftijd van John de Mol is op het moment van schrijven 68 jaar. En waar woont John de Mol?

Het huis van John de Mol staat in de gemeente Blaricum. Een van de gemeentes die binnen Het Gooi valt. De kapitale villa van De Mol ligt aan een bosrand en heeft ruim 10 miljoen euro gekost. Dit is niet het enige huis dat op naam van De Mol staat. Als we het kadaster doorgaan, dan zien we de naam John de Mol bij 14 percelen in de gemeente Blaricum langskomen. Naast mediamagnaat, ontplooit hij zich ook tot vastgoedmagnaat.

John de Mol is oprichter van Talpa Networks en was medeoprichter van Endemol producties. Hij begon zijn carrière als producer, maar is nu eigenaar van meerdere, Nederlandse radio- en televisiezenders. Onder andere het Big Brother idee was er een van John de Mol. Dit principe werd over de hele wereld aan meer dan 50 landen verkocht.

Hoe is John de Mol zo rijk geworden.

Dat John de Mol zo rijk geworden is, heeft hij grotendeels aan zichzelf te danken. In de jaren ’90 van de vorige eeuw ging hij een samenwerking aan met Joop van de Ende. De combinatie van deze twee ondernemers zorgde voor Endemol wat later een groot succes bleek te zijn.

De Mol heeft zijn enorme bankrekening te danken aan de vele televisieformats die hij samen met zijn teams bedacht heeft. Veel ideeën zoals Big Brother zijn wereldwijd voor veel geld verkocht en dit leverde De Mol, maar ook Van de Ende veel geld op.

John de M

Hoeveel geld heeft John de Mol

John de Mol is de hoogste genoteerde, bekende Nederlander in de Quote 500. Het overzicht van de 500 rijkste Nederlanders. Het vermogen van John de Mol wordt geschat op een slordige 2,7 miljard euro. Hiermee heeft hij onvoorstelbaar veel geld en kan hij doen wat hij wil.

John de Mol blijft met Talpa nog steeds bouwen aan zijn media-imperium. Dit houdt ook in dat hij nog lange niet klaar is met geld verdienen en dat zijn vermogen elke maand nog toeneemt.

Interessante weetje over John de Mol

·       De Mol helpt veel start-up bedrijven met het oprichten van een succesvolle onderneming.

·       Het televisieformat “The Voice” was ook een idee van De Mol en zijn team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *