1. overige producten
 2. Sony CyberShot DSC-W810 Black.

Sony CyberShot DSC-W810 Black.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony CyberShot DSC-W810 Black. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony CyberShot DSC-W810 Black. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony CyberShot DSC-W810 Black.

Merk

Sony

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

2,7 inch

Gewicht

0,127 kg

Omschrijving van Sony CyberShot DSC-W810 Black.

Met de Sony CyberShot DSC-W810 ben je meteen klaar om prachtige foto's te maken. De camera is compact in formaat, maar heeft veel functies. Door gebruik te maken van de geavanceerde technologie selecteert de camera automatisch de beste instellingen, zodat je alleen nog maar op de sluiterknop hoeft te drukken. Deze camera is ook uitgerust met een panoramafunctie, waarmee je gemakkelijk uitgestrekte landschappen kunt vastleggen. Selecteer de functie, houd de sluiterknop ingedrukt en beweeg de camera heen en weer. Je kunt ook je creativiteit uiten door je beeldmateriaal te voorzien van leuke filters, zoals een speelgoedcamera-effect. Daarnaast heeft de camera een beeldstabilisator, waardoor je minder last hebt van trillende beelden als je met lange sluitertijden of in donkere omstandigheden fotografeert.

Pluspunten
 • Je fotografeert de omgeving met de 360-graden functie

  .

  Met behulp van de beeldstabilisatie kun je langer uit de hand fotograferen.

Minpunten
 • De camera filmt in het minder kwalitatieve HD Ready formaat

  .

  Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony CyberShot DSC-W810 Black.

Sony CyberShot DSC-W810 Black. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Sony CyberShot DSC-W810 Black. heeft , 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 2,7 inch.

Sony CyberShot DSC-W810 Black. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony CyberShot DSC-W810 Black. heeft een gewicht van 0,127 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Sony CyberShot DSC-W810 Black. goedkoop aan te schaffen is. Sony CyberShot DSC-W810 Black. is aan te schaffen via de volgende link.