1. overige producten
 2. Nikon Z5 + FTZ II.

Nikon Z5 + FTZ II.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Nikon Z5 + FTZ II. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Nikon Z5 + FTZ II. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z5 + FTZ II.

Merk

Nikon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Normale autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3,2 inch

Gewicht

590 g

Omschrijving van Nikon Z5 + FTZ II.

De Nikon Z5 + FTZ II is een uitstekende systeemcamera voor alle fotografen die op zoek zijn naar een full frame systeem. Met de FTZ II adapter kun je lenzen uit je bestaande Nikon spiegelreflexcamera gebruiken en geniet je van een optimaal gebruiksgemak. Dankzij de grote 24,3 megapixel sensor maak je heldere foto's onder alle lichtomstandigheden. De body van de camera is licht, klein en draagbaar, zodat je hem overal mee naar toe neemt. Ergonomisch ontwerp De body is voorzien van een stevige grip en heeft het voordeel dat deze spatwaterdicht is. Met het hybride AF scherpstelsysteem stel je scherp op je onderwerp, omdat dit systeem 273 scherpstelpunten heeft die het beeld in zijn geheel bedekken. Daarnaast heeft de sensor oogdetectie, wat handig is bij het fotograferen van mensen en dieren. Je maakt ook gemakkelijk scherpe video's dankzij de snelle werking van het scherpstelsysteem. Ingebouwde beeldstabilisatie maakt het mogelijk om scherpe foto's te maken met langere sluitertijden. Daarnaast corrigeert deze stabilisatie tot 5 stops, waardoor je betere resultaten behaalt.

Pluspunten
 • De FTZ II-adapter zorgt ervoor dat je jouw Nikon F-mount-lenzen kunt blijven gebruiken

  .

  Met de 24,3 megapixel full-frame-sensor kun je gedetailleerde foto's maken, zelfs op donkere locaties

  .

  Het snelle autofocussysteem zorgt voor scherpe foto's en vloeiende videobeelden.

Minpunten
 • De camera heeft geen interne flitser om meer licht aan je foto's toe te voegen op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over Nikon Z5 + FTZ II.

Nikon Z5 + FTZ II. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Nikon Z5 + FTZ II. heeft Normale autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3,2 inch.

Nikon Z5 + FTZ II. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Nikon Z5 + FTZ II. heeft een gewicht van 590 g.

Wij hebben uitgezocht waar Nikon Z5 + FTZ II. goedkoop aan te schaffen is. Nikon Z5 + FTZ II. is aan te schaffen via de volgende link.