1. overige producten
  2. Fujifilm X-T5 body Zilver.

Fujifilm X-T5 body Zilver.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Fujifilm X-T5 body Zilver. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Fujifilm X-T5 body Zilver. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Fujifilm X-T5 body Zilver.

Merk

Fujifilm

Type camera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

2 TB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

476 g

Omschrijving van Fujifilm X-T5 body Zilver.

De Fujifilm X-T5 Body Zilver is een veelzijdige camera die je overal mee naartoe kunt nemen. Hij is compact en licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt. Met de 40.2 megapixel X-Trans CMOS 5 HR beeldsensor maak je haarscherpe foto's met weinig ruis. Met de korte minimale sluitertijd van 1/180.000 bevries je elke beweging. Dat is ideaal voor het fotograferen van actiesporten, rennende dieren of andere snelbewegende onderwerpen. Je kunt maximaal 20 frames per seconde fotograferen, zodat je geen actiemoment mist. De slimme autofocus herkent mensen, dieren en voertuigen, waardoor je ook onder moeilijke lichtomstandigheden scherpe foto's kunt maken. Als je uit de hand fotografeert, biedt de body beeldstabilisatie. Hierdoor kun je met een lagere sluitertijd scherpe foto's maken. Ook kun je hiermee vloeiende videobeelden opnemen. De Fujifilm X-T5 Body Zilver is de perfecte keuze voor creatieve en indrukwekkende foto's.

Pluspunten
  • Dankzij de korte minimale sluitertijd van 1/180.000 bevriezen je bewegingen, bijvoorbeeld bij een sportwedstrijd. Je mist geen enkel actiemoment, want je fotografeert met maximaal 20 frames per seconde. De beeldstabilisatie compenseert bewegingsonscherpte tot 7 stops.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Fujifilm X-T5 body Zilver.

Fujifilm X-T5 body Zilver. is een die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Fujifilm X-T5 body Zilver. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Fujifilm X-T5 body Zilver. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 2 TB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Fujifilm X-T5 body Zilver. heeft een gewicht van 476 g.

Wij hebben uitgezocht waar Fujifilm X-T5 body Zilver. goedkoop aan te schaffen is. Fujifilm X-T5 body Zilver. is aan te schaffen via de volgende link.