1. overige producten
  2. Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM.

Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

160 g

Omschrijving van Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM.

De Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM is een veelzijdige systeemcamera. Het is mogelijk om verschillende besturingsmodi te gebruiken, zoals de automatische modus of de handmatige modus. In de automatische modus kun je eenvoudig de belichting, kleur en scherpte aanpassen. In de handmatige modus kun je de sluitertijd, de diafragma-instelling en de ISO-waarde aanpassen. Bovendien heeft de camera een 3,0 inch vari-angle LCD-scherm met een hoge resolutie. Hiermee kun je gemakkelijk foto's en video's bekijken en bewerken, zelfs als je in een lastige hoek fotografeert. Ook heeft de camera een dubbele card slot, waardoor je je foto's en video's makkelijk kunt opslaan. De Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM is een uitstekende keuze voor professionele portretfotografen die op zoek zijn naar een veelzijdige en krachtige systeemcamera.

Pluspunten
  • Dankzij de grote opening van f/1.8 creëer je een mooie achtergrondonscherpte. Dankzij de 5 stops beeldstabilisatie kun je prachtige foto's en vloeiende video's uit de hand vastleggen. Het autofocussysteem heeft gezichts-, oog- en dierenherkenning voor een nog betere scherpstelling.

Minpunten
  • Een interne flitser om je beelden te verlichten in het donker ontbreekt.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM.

Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM. heeft Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM. heeft een gewicht van 160 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R6 + RF 50mm f/1.8 STM. is aan te schaffen via de volgende link.