1. overige producten
 2. Sony A7 II + FE 50mm f/1.8.

Sony A7 II + FE 50mm f/1.8.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony A7 II + FE 50mm f/1.8. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony A7 II + FE 50mm f/1.8. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 II + FE 50mm f/1.8.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie

Type autofocus

Contrast detection, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

64 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

186 g

Omschrijving van Sony A7 II + FE 50mm f/1.8.

Deze bundel bevat ook de FE50mm f/1.8 portretlens. Deze lens heeft een maximale diafragma van f/1.8, waardoor je heldere foto's maakt in donkere situaties. Hierdoor creëer je ook een mooie achtergrondonscherpte, waardoor het model loskomt van de achtergrond. Daarnaast heeft de lens een hoge resolutie, waardoor details mooi weergegeven worden. De Sony A7 II heeft een full frame-sensor met 24.3 megapixels. Deze sensor produceert beelden met weinig ruis en een hoog dynamisch bereik. Ook is de camera gemaakt van magnesium legering wat de camera iets zwaarder maakt, maar hierdoor wel tegen een stootje kan. De camera is uitgerust met diverse functies, zoals 5-assige beeldstabilisatie, een snelle en stille autofocus en diverse connectiviteitsmogelijkheden. Dankzij deze functies fotografeer je gemakkelijk heldere en scherpe beelden.

Pluspunten
 • Het grote maximale diafragma van f/1.8 zorgt voor achtergrondonscherpte in je foto's

  .

  De grote full frame sensor zorgt voor beelden met weinig ruis en een hoog dynamisch bereik

  .

  De 5-assige beeldstabilisatie is te gebruiken met elke lens.

Minpunten
 • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony A7 II + FE 50mm f/1.8.

Sony A7 II + FE 50mm f/1.8. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie.

Sony A7 II + FE 50mm f/1.8. heeft Contrast detection, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony A7 II + FE 50mm f/1.8. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 64 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony A7 II + FE 50mm f/1.8. heeft een gewicht van 186 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony A7 II + FE 50mm f/1.8. goedkoop aan te schaffen is. Sony A7 II + FE 50mm f/1.8. is aan te schaffen via de volgende link.