1. overige producten
 2. Nikon Coolpix P950.

Nikon Coolpix P950.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Nikon Coolpix P950. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Nikon Coolpix P950. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Coolpix P950.

Merk

Nikon

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3,2 inch

Gewicht

1005 g

Omschrijving van Nikon Coolpix P950.

De Nikon Coolpix P950 is een bridgecamera die je de mogelijkheid biedt om ver in te zoomen. Met de optische zoom die gelijk staat aan een 24-2000mm lens, kun je zelfs vliegtuigen of roofvogels fotograferen. De zoomknop aan de zijkant van de camera maakt het mogelijk om in- en uit te zoomen en het onderwerp in beeld te houden. Om trillingen in beeld te voorkomen, heeft de P950 vibratiereductie met dubbele detectie. Je kunt hierdoor tot 5 stops langere sluitertijden gebruiken. Ook is de camera lichtsterk met een diafragma van f/2.8, waardoor je in diverse lichtomstandigheden kunt fotograferen. De Nikon Coolpix P950 is een veelzijdige camera. Hij is ideaal voor het fotograferen van landschappen, avontuurlijke plaatjes, portretten en zelfs het fotograferen van vogels in hun natuurlijke habitat. Bovendien is hij lichtgewicht, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt op reis. Of je nu foto's maakt in een stad of in het bos, met de Nikon Coolpix P950 krijg je altijd de resultaten die je wilt.

Pluspunten
 • Met het grote optische zoombereik kun je onderwerpen op grote afstand fotograferen, zoals vliegtuigen, roofvogels of de maan

  .

  Met de beeldstabilisatie kun je met 5 stops langere sluitertijden uit de hand fotograferen

  .

  Met een groot diafragma van f/2.8 dat constant blijft bij het inzoomen, is de lens lichtsterk.

Minpunten
 • Als je volledig inzoomen met de camera is een statief aan te raden.

Veelgestelde vragen over Nikon Coolpix P950.

Nikon Coolpix P950. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden.

Nikon Coolpix P950. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 3,2 inch.

Nikon Coolpix P950. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Nikon Coolpix P950. heeft een gewicht van 1005 g.

Wij hebben uitgezocht waar Nikon Coolpix P950. goedkoop aan te schaffen is. Nikon Coolpix P950. is aan te schaffen via de volgende link.