1. overige producten
 2. Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw.

Merk

Kodak

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Filmen, Onderwater, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus

Type beeldsensor

CMOS Sensor

Type geheugenkaart

Micro SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

32 GB

Schermdiagonaal

2,7 inch

Gewicht

176 g

Omschrijving van Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw.

De Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw is een ideale keuze voor avontuurlijke fotografen. Met deze camera neem je je avonturen mee onder water, waar je de schoonheid en pracht van het onderwaterleven kan vastleggen. De uitgebreide functies en eigenschappen maken de camera ideaal voor het maken van gedetailleerde foto's en video's. Het grote aanbod aan scène-instellingen zorgt voor optimale prestaties in verschillende lichtomstandigheden. De ingebouwde flitser en HDR functie geven je de mogelijkheid om scherpe en gedetailleerde foto's te schieten, ook in lastige lichtomstandigheden. Gebruik de camera op avontuur of tijdens het duiken en snorkelen. De stof- en schokbestendige behuizing zorgt ervoor dat de camera tegen een stootje kan en je de camera meeneemt waar je maar wilt. De waterdichte behuizing is bestand tot 15 meter diep, waardoor je de verschillende schoonheid van de onderwaterwereld vast kan leggen. De camera heeft ook een face-detection autofocus, waardoor hij automatisch scherpstelt op het gezicht. Maak je video's met de full hd resolutie met 30 frames per seconde, perfect voor het maken van realistisch be.

Pluspunten
 • Dankzij de waterdichte behuizing kun je de camera gebruiken tijdens een regenbui of buitenactiviteiten

  .

  Fotografeer en film de onderwaterwereld tot 15 meter diep, waardoor je indrukwekkende beelden van vissen maakt

  .

  De ingebouwde flitser en HDR-functie zorgen voor gedetailleerde foto's bij lastige lichtomstandigheden.

Minpunten
 • Er wordt geen micro SD kaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Filmen, Onderwater, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw. heeft Normale autofocus, CMOS Sensor en heeft een schermdiagonaal van 2,7 inch.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw. heeft een Micro SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 32 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw. heeft een gewicht van 176 g.

Wij hebben uitgezocht waar Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw. goedkoop aan te schaffen is. Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Blauw. is aan te schaffen via de volgende link.