1. overige producten
 2. Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4.

Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4.

Merk

Fujifilm

Type camera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

2 TB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

476 g

Omschrijving van Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4.

Met de Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4 ben je helemaal klaar om de wereld vast te leggen. De veelzijdige zoomlens van 16 tot 80mm geeft je de mogelijkheid om te fotograferen in verschillende situaties. Of je nu portretten maakt of landschappen, de lens is hier perfect voor. Je hoeft niet meer bang te zijn om wilde dieren te missen met deze lens. Je kunt ze namelijk van een afstand vastleggen. Bovendien heeft de lens een grote lichtsterkte, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor bewegingsonscherpte. Met een minimale sluitertijd van 1/180.000 en 20 frames per seconde mis je geen enkele beweging. De snelle autofocus herkent automatisch mensen, dieren en voertuigen, zodat je gemakkelijk scherpe foto's maakt. Door de krachtige 40.2 megapixel X-Trans CMOS 5 HR beeldsensor is het resultaat altijd van hoge kwaliteit en heb je weinig ruis. Voor een creatief resultaat kies je één van de 19 Film Simulation Modes en maak je foto's die lijken alsof ze op een ouderwets rolletje geschoten zijn. Je bent klaar om de wereld vast te leggen met de Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/.

Pluspunten
 • De lens is geschikt voor onder andere landschaps-, straat- en portretfotografie. U kunt foto's maken van bewegende dieren en sportwedstrijden dankzij het fotograferen met maximaal 20 frames per seconde. De beeldstabilisatie in het lichaam en de lens compenseert bewegingsonscherpte tot wel 7 stops.

Minpunten
 • Door het maximale diafragma van f/4 is de lens minder geschikt voor donkere situaties

  .

  = Door het maxiamle diafragma van f/4 is de lens minder geschikt voor donkere omstandigheden

  .

  Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd

  .

  = Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4.

Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. is een die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 2 TB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. heeft een gewicht van 476 g.

Wij hebben uitgezocht waar Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. goedkoop aan te schaffen is. Fujifilm X-T5 Zilver + XF 16-80mm f/4. is aan te schaffen via de volgende link.