1. overige producten
 2. Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8.

Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

281 g

Omschrijving van Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8.

De Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8 is een uitstekende combinatie voor professionele vloggers. De lens heeft een lichtsterkte van f/1.8, waardoor je heldere foto's maakt in donkere omstandigheden. Met de framing stabilisatie blijft je onderwerp in het midden van het beeld, ook als je onderweg bent. Bovendien is de camera licht van gewicht, met een gewicht van 399 gram. Met de beeldsensor van full frame maak je zonder crop beelden, waardoor je een brede beeldhoek hebt. Je kunt video's met een resolutie van 4K en maximaal 60 frames per seconde opnemen. In full hd film je met 120 frames per seconde, waardoor je vloeiende beelden krijgt. Daarnaast heeft de camera de cinematic vlog setting, waarmee je cinematische video's maakt. Kortom, met de Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8 heb je een professionele vlog set die je overal meeneemt.

Pluspunten
 • Dankzij het grote maximale diafragma van f/1.8 maak je portretfoto's met een zachte achtergrondonscherpte

  .

  --> Dankzij het grote maximale diafragma van f/1.8 kun je portretfoto's maken met een zachte achtergrondonscherpte

  .

  De camera volgt de bewegingen van een onderwerp en houdt deze in het midden van het beeld door de framing stabilisatie

  .

  --> De camera volgt de bewegingen van een onderwerp en houdt het midden van het beeld vast door middel van framing stabilisatie

  .

  Als je product reviews filmt, gebruik je de Product Showcase Setting en stelt de camera automatisch scherp op het voorwerp

  .

  --> Als je product reviews filmt, gebruik je de Product Showcase Setting en stelt de camera automatisch scherp op het voorwerp in beeld.

Minpunten
 • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8.

Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Vakantie, Vloggen.

Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8. heeft een gewicht van 281 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8. goedkoop aan te schaffen is. Sony ZV-E1 + FE 35mm f/1.8. is aan te schaffen via de volgende link.