Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

598 g

Omschrijving van Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter.

De Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter combineert de beste technologieën van Canon. Hiermee maak je als professionele fotograaf prachtige foto's en video's. De 5 stops beeldstabilisatie, 12 beelden per seconde bij de mechanische sluiter en 20 beelden per seconde bij de elektronische sluiter zorgen ervoor dat je onder alle omstandigheden scherpe foto's maakt. Ook op donkere locaties. De EF-EOS R adapter zorgt ervoor dat je Canon EF-(S) lenzen van je spiegelreflexcamera op de camera zet zonder verlies van beeldkwaliteit. Met het snelle autofocussysteem volg je bewegende onderwerpen zoals sporters en wilde dieren, terwijl de gezichts- en oogherkenning ervoor zorgt dat de camera automatisch scherpstelt op ogen. Van portret- en bruiloftsfotografie tot wildlife fotografie, de Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter is de perfecte camera voor elke professionele fotograaf.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde EF(S)-RF adapter kun je ook lenzen van je huidige EF- en EF-S-serie bevestigen op de camera zonder dat je inboet aan beeldkwaliteit. Met de 5 stops beeldstabilisatie maak je scherpe foto's en vloeiende video's uit de hand. Met de elektronische sluiter fotografeer je met een maximum van 20 frames per seconde.

Minpunten
  • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter.

Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter. heeft Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter. heeft een gewicht van 598 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R6 Body + EF-EOS R Adapter. is aan te schaffen via de volgende link.