1. overige producten
 2. Canon EOS R7 Body.

Canon EOS R7 Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R7 Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R7 Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R7 Body.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

2,95 inch

Gewicht

530 g

Omschrijving van Canon EOS R7 Body.

De Canon EOS R7 Body is de perfecte camera voor fotografen die op reis gaan. Het model is compact en licht van gewicht met een APS-C sensor. Bovendien is het spatwater- en stofbestendig, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat het regent tijdens je fotoreis. De cropfactor van de APS-C sensor vermenigvuldigt de brandpuntsafstand van je lens met 1,6, waardoor je meer ingezoomd beeld krijgt. Dit is ideaal voor het vastleggen van actiescènes, zoals sportwedstrijden of het fotograferen van wilde dieren op grote afstand. Dankzij de elektronische sluiter fotografeer je tot 30 fps, waardoor je nooit een actiemoment mist. De autofocus bedekt het volledige beeld, zelfs tot aan de rand. Hiermee krijg je een nauwkeurige scherpstelling als je bewegende onderwerpen volgt. Er zijn ook speciale autofocus programma's die mensen, dieren en zelfs voertuigen herkennen. Als je een auto in beeld neemt, krijg je automatisch een kader omheen. Als je professionele videos wilt opnemen, kies je voor 4K resolutie met 60 fps en gebruik je de Canon.

Pluspunten
 • Met de elektronische sluiter leg je actiemomenten nauwkeurig vast met 30 fps

  .

  -- Met de elektronische sluiter leg je actiemomenten nauwkeurig vast met 30 fps. De autofocus bedekt het volledige scherm, waardoor je tot aan de rand van het beeld scherpstelt

  .

  -- De autofocus bedekt het volledige beeld, waardoor je tot aan de randen scherpstelt. Je filmt in 4K met 60 frames per seconde zonder dat de camera je beeld cropt

  .

  -- Je filmt in 4K met 60 frames per seconde zonder dat de camera je beeld crop.

Minpunten
 • Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R7 Body.

Canon EOS R7 Body. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R7 Body. heeft Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 2,95 inch.

Canon EOS R7 Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R7 Body. heeft een gewicht van 530 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R7 Body. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R7 Body. is aan te schaffen via de volgende link.