1. overige producten
 2. Canon EOS R6 Starterskit.

Canon EOS R6 Starterskit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R6 Starterskit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R6 Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R6 Starterskit.

Merk

Lexar

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

0,8 kg

Omschrijving van Canon EOS R6 Starterskit.

De Canon EOS R6 Starterskit is een compleet pakket waarmee je als fotograaf op professioneel niveau foto's maakt. De kit bestaat uit een Canon EOS R6 body, een Peak Design schoudertas en een snelle Lexar 64GB geheugenkaart. De geheugenkaart heeft een hoge schrijfsnelheid waardoor je razendsnelle actiemomenten vastlegt. Met 5 stops beeldstabilisatie maak je heldere foto's en video's uit de hand op donkere locaties, zoals bij een zonsondergang. De mechanische sluiter maakt het mogelijk om met 12 beelden per seconde te fotograferen. Met de elektronische sluiter leg je zelfs momenten van beweging met maximaal 20 frames per seconde vast. Vastleggen van bijvoorbeeld sporters en wilde dieren wordt daarmee een stuk gemakkelijker. De camera herkent bewegende onderwerpen door het snelle autofocussysteem en houdt ze scherp in beeld. Met de Canon EOS R6 Starterskit maak je gemakkelijk prachtige foto's met professionele kwaliteit.

Pluspunten
 • Je ontvangt een Canon EOS R6 body met een handige cameratas en geheugenkaart, waardoor je klaar bent om avontuur aan te gaan

  .

  Dankzij de 5 stops beeldstabilisatie kun je scherpe foto's en vloeiende videobeelden uit de hand schieten

  .

  Met de elektronische sluiter kun je zelfs tot maximaal 20 frames per seconde fotograferen.

Minpunten
 • De camera heeft geen ingebouwde flitser voor extra licht in een donkere omgeving.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R6 Starterskit.

Canon EOS R6 Starterskit. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R6 Starterskit. heeft Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS R6 Starterskit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R6 Starterskit. heeft een gewicht van 0,8 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R6 Starterskit. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R6 Starterskit. is aan te schaffen via de volgende link.