1. overige producten
 2. Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon.

Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon.

Merk

Sony

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

1"

Type geheugenkaart

Micro SD, SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

27 g

Omschrijving van Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon.

De Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon is een ideale combinatie voor het opnemen van professionele video's. De compacte grip stabiliseert je camera, waardoor je beelden vrij van trillingen zijn. Dankzij de ingebouwde bluetooth hoef je geen kabels aan te sluiten. Met de ECM-W2BT microfoon krijg je een verbeterde geluidskwaliteit. Het lichtgewicht ontwerp is gemakkelijk mee te nemen op pad. Daarnaast heeft de camera een relatief grote 1 inch sensor, waardoor je scherpe beelden opneemt in verschillende lichtsituaties. De autofocus met gezichts- en oogherkenning zorgt ervoor dat je ogen helder en scherp staan. Op het kantelbare scherm zie je jezelf tijdens het opnemen. Je klapt het scherm horizontaal uit, zodat hij niet voor de microfoon staat. Met deze combinatie neem je prachtige vlogs en livestreams op. De Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon is een perfecte uitrusting voor het opnemen van professionele video's. Het stabiele ontwerp van de grip en de kwalitatieve microfoon zorgen voor een goede beeld- en geluids.

Pluspunten
 • Je neemt vloeiende videobeelden met hoge geluidskwaliteit op dankzij de meegeleverde grip en microfoon

  .

  Met de relatief grote 1 inch sensor maak je foto's en video's in verschillende lichtomstandigheden

  .

  De snelle autofocus met gezichts- en oogherkenning is handig voor vloggen.

Minpunten
 • Het ontwerp is niet waterdicht, stofdicht en schokbestendig

  .

  Wij adviseren om een extra batterij te gebruiken voor een langere levensduur.

Veelgestelde vragen over Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon.

Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, 1" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon. heeft een Micro SD, SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon. heeft een gewicht van 27 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon. goedkoop aan te schaffen is. Sony ZV-1 Vlog + GP-VPT2BT Grip + ECM-W2BT Microfoon. is aan te schaffen via de volgende link.