1. overige producten
 2. Canon EOS 5D Mark IV Body.

Canon EOS 5D Mark IV Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS 5D Mark IV Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS 5D Mark IV Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS 5D Mark IV Body.

Merk

Canon

Type camera

Spiegelreflexcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie

Type autofocus

Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

CF, SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3,2 inch

Gewicht

800 g

Omschrijving van Canon EOS 5D Mark IV Body.

Met de Canon EOS 5D Mark IV Body heb je een krachtige camera in handen. De full frame CMOS sensor met 30,4 megapixel biedt je beelden met een grote diepte en veel kleurcontrast. Kies je voor filmen, dan schiet je opnames in 4K resolutie met 24 frames per seconde of 60 fps in full hd. Ook kun je tot 7 foto's per seconde nemen. Met de ingebouwde wifi en NFC stuur je gemakkelijk bestanden naar je smartphone of computer. De GPS ontvanger legt de geo-locaties van je foto's of video's vast. Kortom, de 5D Mark IV biedt je veel mogelijkheden om je creatieve ideeën tot leven te brengen. De behuizing van de camera is gemaakt van magnesium en afgedicht tegen spatwater. Zo neem je de EOS 5D mark IV met je mee op reis, of je nou op een boot zit, door een stoffig gebied loopt of in de regen reist. Met deze camera heb je een veelzijdige en professionele spiegelreflexcamera. Ontdek de veelzijdigheid van de Canon EOS 5D Mark IV.

Pluspunten
 • Je schiet gedetailleerde beelden in 4K kwaliteit

  .

  Met de hoge maximale ISO waarde kun je ook scherp fotograferen op donkere locaties. Bewegende onderwerpen leg je trefzeker vast dankzij het hoge aantal frames per seconde.

Minpunten
 • Een kantelbaar scherm voor het fotograferen vanuit lastige hoeken ontbreekt

  .

  -> Er is geen kantelbaar scherm voor het fotograferen vanuit lastige hoeken. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd

  .

  -> Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Canon EOS 5D Mark IV Body.

Canon EOS 5D Mark IV Body. is een Spiegelreflexcamera die geschikt is voor Expert en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie.

Canon EOS 5D Mark IV Body. heeft Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3,2 inch.

Canon EOS 5D Mark IV Body. heeft een CF, SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS 5D Mark IV Body. heeft een gewicht van 800 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS 5D Mark IV Body. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS 5D Mark IV Body. is aan te schaffen via de volgende link.