1. overige producten
 2. Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8.

Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8.

Merk

Nikon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3,2 inch

Gewicht

415 g

Omschrijving van Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8.

De Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8 is de perfecte camera voor iedereen die op zoek is naar een krachtige volbeeldcamera voor onderweg. De 24,3 megapixel sensor levert heldere foto's, ook in moeilijke lichtomstandigheden. Het compacte en lichtgewicht ontwerp van de body is ergonomisch en biedt een stevige grip. Bovendien is de body spatwaterdicht, waardoor je ook onder slechte weersomstandigheden foto's maakt. Het hybride AF scherpstelsysteem heeft 273 scherpstelpunten, waarmee je nauwkeurig scherpstelt op je onderwerp. Ook heeft het systeem oogdetectie voor het fotograferen van mensen en dieren. Door de snelle werking maak je vloeiende videobeelden en scherpe foto's. De ingebouwde beeldstabilisatie corrigeert tot 5 stops, waardoor je in donkere ruimtes ook scherpe foto's kunt maken. Verder is er een kantelbaar touchscreen waarmee je de instellingen gemakkelijk kunt aanpassen.

Pluspunten
 • Met de 24,3 megapixel full frame sensor maak je gedetailleerde foto's, zelfs op donkere locaties

  .

  Het snelle autofocussysteem zorgt voor scherpe foto's en vloeiende videobeelden

  .

  Dankzij het diafragma van f/1.8 creëer je een natuurlijke achtergrondonscherpte.

Minpunten
 • De camera heeft geen interne flitser om meer licht aan je foto's toe te voegen op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8.

Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3,2 inch.

Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8. heeft een gewicht van 415 g.

Wij hebben uitgezocht waar Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8. goedkoop aan te schaffen is. Nikon Z5 + Nikkor Z 50mm f/1.8. is aan te schaffen via de volgende link.