1. overige producten
 2. Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood.

Merk

Kodak

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Filmen, Onderwater, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus

Type beeldsensor

CMOS Sensor

Type geheugenkaart

Micro SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

32 GB

Schermdiagonaal

2,7 inch

Gewicht

176 g

Omschrijving van Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood.

De Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood is een handig apparaat voor iedereen die van de buitenlucht houdt. De stevige behuizing is bestand tegen water, stof en schokken, waardoor je de camera meeneemt op avontuurlijke buitenactiviteiten. Je onderwateravonturen film je in full hd resolutie met 30 frames per seconde, waardoor je realistische beelden krijgt. De camera is bestand tegen water tot 15 meter diep en de autofocus maakt scherpe foto's van gezichten. Met de ingebouwde flitser en de HDR functie maak je mooie foto's in lastige lichtomstandigheden. De Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood is dus een perfecte oplossing voor avontuurlijke fotografen. Je kunt onderwateropnames maken terwijl je duikt of snorkelt en je hebt een stevige, waterdichte behuizing nodig om je camera te beschermen tegen elementen. Je maakt scherpe foto's van gezichten met de face-detection autofocus en je kunt kiezen voor HDR of de ingebouwde flitser als je lastige lichtomstandigheden tegenkomt. De Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood biedt de perfecte combinatie van sterkte, kwaliteit en veelzijdigheid.

Pluspunten
 • Dankzij de waterdichte behuizing kun je de camera gebruiken tijdens een regenbui of buitenactiviteiten

  .

  Met de camera kun je foto's maken en filmen van de onderwaterwereld tot 15 meter diep waardoor je indrukwekkende beelden van vissen kunt maken

  .

  De ingebouwde flitser en HDR functie zorgen voor gedetailleerde foto's in lastige lichtomstandigheden.

Minpunten
 • Er wordt geen micro SD kaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Filmen, Onderwater, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. heeft Normale autofocus, CMOS Sensor en heeft een schermdiagonaal van 2,7 inch.

Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. heeft een Micro SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 32 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. heeft een gewicht van 176 g.

Wij hebben uitgezocht waar Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. goedkoop aan te schaffen is. Kodak Pixpro WPZ2 Onderwater Camera Rood. is aan te schaffen via de volgende link.