1. overige producten
  2. Olympus Tough TG-6 Zwart.

Olympus Tough TG-6 Zwart.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Olympus Tough TG-6 Zwart. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Olympus Tough TG-6 Zwart. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Olympus Tough TG-6 Zwart.

Merk

Olympus

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Onderwater, Vakantie

Type autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

253 g

Omschrijving van Olympus Tough TG-6 Zwart.

De Olympus Tough TG-6 Zwart is een stevige, veelzijdige camera die je overal mee naar toe kunt nemen. Met zijn robuuste behuizing is hij ideaal voor buitenactiviteiten, reizen en extreme omstandigheden. Hij is waterdicht tot 15 meter diep, dus je kunt de onderwaterwereld filmen of fotograferen. De HDR functie maakt scherpe foto's in lastige lichtomstandigheden en met het macrosysteem maak je gedetailleerde macrofoto's in de natuur. Daarnaast kun je met deze camera filmen in 4K resolutie met 30 frames per seconde of in Full HD met 120 frames per seconde. De beelden kunnen vervolgens worden vertraagd met slow motion opnames, waarmee je dramatische effecten creëert. Met de drie witbalans instellingen maak je onderwater filmen levendig en kleurrijk. Dit alles maakt de Olympus Tough TG-6 Zwart een geweldige keuze voor een avontuurlijke fotograaf.

Pluspunten
  • Dankzij het water-, schok-, vorst- en stofbestendige ontwerp kun je de camera gebruiken tijdens buitenactiviteiten en slechte weersomstandigheden. Je maakt gemakkelijk macrofoto's met het macrosysteem. Als je onderwater filmt, kun je kiezen uit 3 witbalansen voor levendige kleuren.

Minpunten
  • De camera heeft geen accessoireschoen om een externe microfoon of flitser aan te koppelen.

Veelgestelde vragen over Olympus Tough TG-6 Zwart.

Olympus Tough TG-6 Zwart. is een Compactcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Onderwater, Vakantie.

Olympus Tough TG-6 Zwart. heeft , 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Olympus Tough TG-6 Zwart. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Olympus Tough TG-6 Zwart. heeft een gewicht van 253 g.

Wij hebben uitgezocht waar Olympus Tough TG-6 Zwart. goedkoop aan te schaffen is. Olympus Tough TG-6 Zwart. is aan te schaffen via de volgende link.