1. overige producten
  2. Sony ZV-E 10 Vlog Kit.

Sony ZV-E 10 Vlog Kit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony ZV-E 10 Vlog Kit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony ZV-E 10 Vlog Kit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony ZV-E 10 Vlog Kit.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

Micro SD, SD, SDHC, SDXC

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

512 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

27 g

Omschrijving van Sony ZV-E 10 Vlog Kit.

De Sony ZV-E 10 Vlog Kit zorgt ervoor dat je video's er professioneel uitzien. De draadloze microfoon verbetert de geluidskwaliteit, terwijl de handige grip je camera stabiliseert. De 16-50mm lens maakt het mogelijk om landschappen, close-ups en andere onderwerpen vast te leggen. De APS-C sensor geeft je scherpe foto's en video's met 4K resolutie en 30 frames per seconde. De Portrait Mode maakt het mogelijk met één druk op de knop video's op te nemen voor Instagram of TikTok in de juiste afmeting. De beelden stuur je door naar je telefoon in 4K resolutie, zodat je er geen post-productie meer aan hoeft te besteden. De Auto Exposure heeft gezichtsprioriteit en past de belichting aan bij veranderingen in je omgeving. Met de Active Mode kun je profiteren van goede beeldstabilisatie. Al met al is de Sony ZV-E 10 Vlog Kit een handige en complete set voor al je vlog-avonturen.

Pluspunten
  • In de vlogkit zit een draadloze microfoon en stabiliserende grip waarmee je de kwaliteit van je video's kan verbeteren. Je neemt beelden op in Portrait Mode die meteen klaar zijn om je social media kanalen te publiceren, zoals Instagram en TikTok. Maak producten zichtbaar in je video met de Product Showcase Setting, waarbij de camera snel kan scherpstellen op je product.

Minpunten
  • In de Actieve Modus heeft de camera een crop, waardoor je beeldhoek kleiner wordt.

Veelgestelde vragen over Sony ZV-E 10 Vlog Kit.

Sony ZV-E 10 Vlog Kit. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony ZV-E 10 Vlog Kit. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony ZV-E 10 Vlog Kit. heeft een Micro SD, SD, SDHC, SDXC en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 512 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony ZV-E 10 Vlog Kit. heeft een gewicht van 27 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony ZV-E 10 Vlog Kit. goedkoop aan te schaffen is. Sony ZV-E 10 Vlog Kit. is aan te schaffen via de volgende link.