1. overige producten
 2. Sony A7 III + 50mm f/1.8.

Sony A7 III + 50mm f/1.8.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony A7 III + 50mm f/1.8. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony A7 III + 50mm f/1.8. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 III + 50mm f/1.8.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

186 g

Omschrijving van Sony A7 III + 50mm f/1.8.

Met de Sony A7 III + 50mm f/1.8 maak je gemakkelijk professionele foto's. Het objectief heeft een vast brandpunt van 50mm en een lichtgevoelige full frame sensor van 24.2 megapixel. Hiermee schiet je moeiteloos scherpe en heldere foto's en video's. Met het lage gewicht en het compacte formaat neem je de lens gemakkelijk mee op locatie. De hoge ISO waarde van de camera en het maximale diafragma van f/1.8 van de lens zorgen ervoor dat je op donkere locaties probleemloos scherpe foto's maakt. De gebiedsspecifieke ruisonderdrukkingstechnologie voorkomt ruis bij een hoge ISO waarde. Daarnaast bevat de A7III een 5-stops beeldstabilisatie die bewegingsonscherpte vermindert, waardoor je gemakkelijk uit de hand fotografeert. Ook heeft de camera een scherpstelsysteem met 693 scherpstelpunten die 93% van het scherm bedekken. Hiermee stelt de camera snel en nauwkeurig scherp. De Real Time Eye AF stelt automatisch scherp op de ogen, zodat je gemakkelijk foto's maakt van bewegende objecten. De combinatie van de Sony A7 III en de 50mm f/1.8 maken van elke locatie een profession.

Pluspunten
 • Dankzij het maximale diafragma van f/1.8 creëer je gemakkelijk een bokeh effect

  .

  --> Dankzij het maximale diafragma van f/1.8 creëer je gemakkelijk een bokeh effect. De ingebouwde beeldstabilisatie van de camera voorkomt bewegingsonscherpte in je foto's

  .

  --> De ingebouwde beeldstabilisatie van de camera voorkomt bewegingsonscherpte in je foto's. Door de hoge ISO waarde en het maximale diafragma van f/1.8 maak je ook scherpe foto's bij weinig licht

  .

  --> Door de hoge ISO waarde en het maximale diafragma van f/1.8 maak je ook scherpe foto's bij gering licht.

Minpunten
 • Het scherm is niet volledig kantelbaar

  .

  --> Het scherm is niet volledig kantelbaar. Deze camera is niet geschikt voor beginners vanwege de complexiteit van het menu en de bediening

  .

  --> Deze camera is niet geschikt voor beginners vanwege de complexiteit van het menu en de bediening.

Veelgestelde vragen over Sony A7 III + 50mm f/1.8.

Sony A7 III + 50mm f/1.8. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen.

Sony A7 III + 50mm f/1.8. heeft Contrast detection, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony A7 III + 50mm f/1.8. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony A7 III + 50mm f/1.8. heeft een gewicht van 186 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony A7 III + 50mm f/1.8. goedkoop aan te schaffen is. Sony A7 III + 50mm f/1.8. is aan te schaffen via de volgende link.