1. overige producten
  2. Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM.

Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

2056 GB

Schermdiagonaal

0,39 inch

Gewicht

160 g

Omschrijving van Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM.

De Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM is een handige set voor portretfotografen. De 50mm lens zorgt voor een zachte achtergrondonscherpte zodat het model los komt van de achtergrond. De relatief kleine APS-C sensor maakt het ontwerp compact en laag van gewicht. Je neemt de camera gemakkelijk mee op pad. De autofocus van de camera bedekt het hele beeld met scherpstelpunten tot aan de zijkanten. Verder herkent de camera gezichten, ogen en voertuigen. Met de EOS R10 maak je scherpe en vloeiende video's in 4K resolutie met 60 frames per seconde. Ook in full hd film je met 120 frames per seconde waarmee je slow motion video's maakt. De Canon RF 50mm f/1.8 STM primelens heeft een vaste brandpuntsafstand en een groot maximaal diafragma waardoor de lens lichtsterk is. In donkere situaties maak je scherpe foto's uit de hand. De lens heeft een korte ring-stmsluiter die je traploos kunt instellen. Hiermee stel je snel in hoe lang de sluiter geopend blijft. Je kunt er ook meerdere foto's achter elkaar mee maken in een serie. Met deze camera en lens ben je klaar om prachtige foto's te m.

Pluspunten
  • Dankzij de grote maximale diafragmaopening van f/1.8 creëer je een zachte achtergrondonscherpte

    .

    De autofocuspunten bedekken het hele beeldscherm, waardoor je tot aan de rand scherpstellen kunt. Het autofocussysteem herkent niet alleen mensen en dieren, maar ook voertuigen.

Minpunten
  • In 4K met 60 fps crop de camera je beeld horizontaal, waardoor je kader kleiner is.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM.

Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 0,39 inch.

Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 2056 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM. heeft een gewicht van 160 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R10 + RF 50mm f/1.8 STM. is aan te schaffen via de volgende link.