1. overige producten
 2. Canon EOS 6D Mark II Body.

Canon EOS 6D Mark II Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS 6D Mark II Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS 6D Mark II Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS 6D Mark II Body.

Merk

Canon

Type camera

Spiegelreflexcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1 TB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

765 g

Omschrijving van Canon EOS 6D Mark II Body.

De Canon EOS 6D Mark II Body is een uiterst krachtige spiegelreflexcamera die geschikt is voor zowel professionele als amateurfotografen. Met de 26,2 megapixel full frame sensor en de DIGIC 7 beeldprocessor krijg je scherpe beelden met veel details. De maximale ISO waarde van 40.000 stelt je in staat om zelfs bij weinig licht te fotograferen en het 45 punts Dual Pixel CMOS autofocussysteem zorgt voor scherpe, nauwkeurige focus. Bovendien kun je met de camera continupictures maken met een snelheid van 6,5 fps. De Canon EOS 6D Mark II Body is ook uitgerust met diverse handige functies. Met de ingebouwde wifi en NFC kun je eenvoudig foto's delen met anderen en de ingebouwde GPS stelt je in staat om te achterhalen waar je foto's zijn gemaakt. Dit maakt de camera geschikt voor reisfotografen. Ook het filmen met de camera is een feestje. De camera legt beelden op 60p full HD vast en de 5 assige beeldstabilisatie zorgt ervoor dat je geen last hebt van trillingen. Kortom, de Canon EOS 6D Mark II Body is een veelzijdige camera die legio mogelijkheden biedt aan fotografen.

Pluspunten
 • Door de hoge maximale ISO waarde kun je ook fotograferen in donkere situaties. De camera is uitgerust met een hoog aantal scherpstelpunten. Bewegende onderwerpen kun je nauwkeurig vastleggen dankzij het hoge aantal frames per seconde.

Minpunten
 • De camera heeft geen ingebouwde flitser

  .

  = De camera heeft geen ingebouwde flitser. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd

  .

  = Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Canon EOS 6D Mark II Body.

Canon EOS 6D Mark II Body. is een Spiegelreflexcamera die geschikt is voor Expert en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie, Vloggen.

Canon EOS 6D Mark II Body. heeft Contrast detection, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS 6D Mark II Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1 TB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS 6D Mark II Body. heeft een gewicht van 765 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS 6D Mark II Body. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS 6D Mark II Body. is aan te schaffen via de volgende link.