1. overige producten
  2. Kodak Pixpro AZ901.

Kodak Pixpro AZ901.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Kodak Pixpro AZ901. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Kodak Pixpro AZ901. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Kodak Pixpro AZ901.

Merk

Kodak

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gebruikssituatie camera

Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

32 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

777 g

Omschrijving van Kodak Pixpro AZ901.

De Kodak Pixpro AZ901 is de perfecte camera voor reizende fotografen. De 90x optische zoom geeft je de flexibiliteit om bijna elk onderwerp in beeld te brengen. Ook als je telkens weer een ander soort omgeving ontdekt, kun je deze vastleggen met een prachtige kwaliteit. Zo maak je mooie landschapsfoto's met een grote beeldhoek en je kunt zelfs de maan in beeld brengen door volledig in te zoomen. Met de beeldstabilisatie voorkom je bewegingsonscherpte door handtrillingen, handig als je inzoomt of langere sluitertijden gebruikt. De Scan Panorama functie maakt het mogelijk om 360 graden panoramafoto's te maken. Zo leg je alles in één foto vast. Met de viewfinder kun je het kader van je foto bepalen. Je bekijkt de foto's vervolgens op het scherm. Met het touchscreen stel je de camera gemakkelijk in. Vervolgens stuur je de gemaakte beelden draadloos naar je smartphone of tablet via wifi. De Kodak Pixpro AZ901 is dus een veelzijdige camera met een hoge beeldkwaliteit, ideaal voor reizende fotografen!

Pluspunten
  • Dankzij de 90x optische zoom kun je onderwerpen van dichtbij en veraf fotograferen. De beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte veroorzaakt door handtrillingen. Met de 360 graden Scan Panorama kun je de volledige omgeving in één foto vastleggen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om een externe microfoon of flitser aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over Kodak Pixpro AZ901.

Kodak Pixpro AZ901. is een Compactcamera die geschikt is voor en is voor bedoeld voor Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Kodak Pixpro AZ901. heeft , 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Kodak Pixpro AZ901. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 32 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Kodak Pixpro AZ901. heeft een gewicht van 777 g.

Wij hebben uitgezocht waar Kodak Pixpro AZ901. goedkoop aan te schaffen is. Kodak Pixpro AZ901. is aan te schaffen via de volgende link.