1. overige producten
 2. Canon PowerShot SX740 HS Zwart.

Canon PowerShot SX740 HS Zwart.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon PowerShot SX740 HS Zwart. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon PowerShot SX740 HS Zwart. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon PowerShot SX740 HS Zwart.

Merk

Canon

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner

Gebruikssituatie camera

Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

299 g

Omschrijving van Canon PowerShot SX740 HS Zwart.

De Canon PowerShot SX740 HS is een krachtige camera die perfect is voor foto- en videografen die op zoek zijn naar hoge kwaliteit beelden. Het is mogelijk om in 4K kwaliteit te filmen, waardoor je beelden extra gedetailleerd en scherp worden. Daarnaast zorgt de 20,3 megapixel sensor ervoor dat je heldere foto's kunt maken. De optische beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte, waardoor je ook in donkere omstandigheden kunt fotograferen. Met de Canon PowerShot SX740 HS heb je een optische zoom tot 40x. Dit betekent dat je in kunt zoomen zonder dat de kwaliteit van het beeld achteruit gaat. Je kunt ook gebruik maken van de Zoom Framing Assist, waarmee je je onderwerp gemakkelijk in beeld krijgt. Met het kantelbare scherm kun je gemakkelijk vlogs opnemen en selfies maken. Deze beelden kun je draadloos delen met je laptop of tablet via wifi, met behulp van de Canon Camera Connect app. Extra gebruiksgemak wordt verkregen door het aanschaffen van een extra accu.

Pluspunten
 • Je neemt gedetailleerde videobeelden op in 4K-kwaliteit

  .

  Bewegingsonscherpte wordt verminderd door beeldstabilisatie

  .

  Je kunt zonder verlies van beeldkwaliteit ver inzoomen op je onderwerp.

Minpunten
 • De camera is niet waterdicht. De beeldkwaliteit is goed in verhouding met de prijs, maar niet excellent.

Veelgestelde vragen over Canon PowerShot SX740 HS Zwart.

Canon PowerShot SX740 HS Zwart. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner en is voor bedoeld voor Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Canon PowerShot SX740 HS Zwart. heeft Normale autofocus, 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon PowerShot SX740 HS Zwart. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon PowerShot SX740 HS Zwart. heeft een gewicht van 299 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon PowerShot SX740 HS Zwart. goedkoop aan te schaffen is. Canon PowerShot SX740 HS Zwart. is aan te schaffen via de volgende link.