1. overige producten
  2. Fujifilm X100V Zwart.

Fujifilm X100V Zwart.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Fujifilm X100V Zwart. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Fujifilm X100V Zwart. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Fujifilm X100V Zwart.

Merk

Fujifilm

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Vakantie

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

428 g

Omschrijving van Fujifilm X100V Zwart.

De Fujifilm X100V Zwart is een krachtige en geavanceerde compact camera die is ontworpen voor alle niveaus van fotografen. De camera heeft een APS-C sensor en een vaste 23mm lens met een maximaal diafragma van f/2.0, waardoor je prachtige foto's maakt met een zachte achtergrondonscherpte. De X100V heeft ook een 4K video-opnamefunctie en 425 autofocuspunten die verspreid zijn over bijna het gehele beeldveld, waardoor je snel en nauwkeurig scherpstelt. De camera heeft ook een gezicht- en oogdetectie, zodat je gezichten en ogen automatisch kunt scherpstellen. Daarnaast heeft de X100V ook een diafragmaring, draaiwielen en knoppen die een ouderwetse analoge camera nabootsen. Met deze functies en het relatief grote diafragma kun je prachtige foto's maken zonder dat je je druk hoeft te maken over de juiste instellingen. Bovendien is de X100V lichtsterk, waardoor je zelfs in slechte lichtomstandigheden heldere foto's kunt maken.

Pluspunten
  • Het maximale diafragma van f/2.0 en de relatief grote APS-C sensor maken de camera geschikt voor donkere situaties. Je kunt met deze compactcamera filmen in 4K met 30 fps of full hd met 120 fps. De behuizing is stof- en spatwaterdicht, waardoor je de camera ook mee kunt nemen tijdens slechte weersomstandigheden.

Minpunten
  • De camera heeft een lens met een vaste brandpuntgrootte van 23mm, waardoor je niet kunt zoomen

    .

    Er is geen beeldstabilisatie aanwezig om bewegingsonscherpte te verminderen.

Veelgestelde vragen over Fujifilm X100V Zwart.

Fujifilm X100V Zwart. is een Compactcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Vakantie.

Fujifilm X100V Zwart. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Fujifilm X100V Zwart. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Fujifilm X100V Zwart. heeft een gewicht van 428 g.

Wij hebben uitgezocht waar Fujifilm X100V Zwart. goedkoop aan te schaffen is. Fujifilm X100V Zwart. is aan te schaffen via de volgende link.