1. overige producten
 2. Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM.

Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM.

Merk

Canon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

160 g

Omschrijving van Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM.

De Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM is een handige set voor content makers. Met deze lens fotografeer je scherpe beelden bij weinig licht. Dankzij de 7 cirkelvormige diafragma lamellen creëer je een zachte achtergrondonscherpte, waardoor je onderwerp los komt van de achtergrond. De lens heeft een groot maximale diafragma van f/1.8 en een 24,2 megapixel full frame beeldsensor. De EOS R8 is geschikt voor actiefotografie. Met maximaal 40 foto's per seconde bevries je elke beweging. In de RAW burst modus maakt de camera een pre-opname van een halve seconde. Hierdoor mis je geen enkel bijzonder moment. Ook als je video's opneemt, maakt de camera een pre-opname van 3 tot 5 seconden. Daarnaast heeft de camera een razendsnelle autofocus met scherpstelpunten die bijna het gehele beeld bedekken. Hierdoor stel je probleemloos scherp tot aan de randen van het kader. De autofocus volgt bewegende onderwerpen en herkent mensen, ogen, dieren en.

Pluspunten
 • Door de 7 cirkelvormige diafragma lamellen creëer je een zachte achtergrondonscherpte

  .

  Door middel van een groot maximale diafragma van f/1.8 is de lens lichtsterk

  .

  Je kunt met 40 frames per seconde fotograferen, waardoor je geen enkel actiemoment mist.

Minpunten
 • De camera heeft geen ingebouwde flitser voor extra licht in een donkere omgeving

  .

  De camera wordt niet geleverd met een geheugenkaart.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM.

Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM. heeft Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM. heeft een gewicht van 160 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R8 + RF 50mm f/1.8 STM. is aan te schaffen via de volgende link.