Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR.

Merk

Nikon

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Normale autofocus

Type beeldsensor

APS-C

Type geheugenkaart

SD, SDHC, SDXC

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

395 g

Omschrijving van Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR.

DeNikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR is een krachtige camera en lens die je een uniek fotografische ervaring geeft. De camera is licht en compact en heeft een klassieke vormgeving, waardoor je snel en gemakkelijk foto's en video's kunt maken. De lens biedt een groothoek van 18mm tot 140mm, wat betekent dat je ook mooie landschapsfoto's kunt maken. De camera is uitgerust met een APS-C sensor van 20,9 megapixel die een hoge beeldkwaliteit biedt, zelfs bij weinig licht. Je hebt een ISO bereik van 100 tot 51.200, waardoor je overdag en 's nachts heldere opnames kunt maken. Video's kun je opnemen in 4K met 30 frames per seconde en in full hd met 120 fps, waardoor je in slow motion een actie kunt uitlichten. De realtime tracking zorgt ervoor dat mensen en dieren automatisch scherp worden vastgelegd. Daarnaast heb je boven op de camera verschillende draaiwielen voor je ISO waarde, sluitertijd en de belichting, waardoor je de instellingen precies zo kunt aanpassen als jij wil. Door deze combinatie van ouderwetse bediening en moderne technologie krijg je de beste foto's en video's, waar je altijd naar terugkunt kijken.

Pluspunten
  • De grote zoomcapaciteit van de lens maakt hem geschikt voor verschillende soorten fotografie, zoals bijvoorbeeld reisfotografie. De retro camera heeft 3 draaiknoppen aan de bovenkant, waarmee je de camera eenvoudig instelt. Dankzij de grote Z-vatting maak je scherpe opnames in verschillende lichtomstandigheden.

Minpunten
  • Er ontbreekt een ingebouwde flitser om meer licht toe te voegen aan je foto

    .

    Dankzij het retro ontwerp heeft deze camera geen grip zoals je mogelijk van andere systeemcamera's gewend bent

    .

    De lens heeft een variabel diafragma, waardoor de lichtsterkte verandert wanneer je inzoomt.

Veelgestelde vragen over Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR.

Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR. is een Systeemcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR. heeft Normale autofocus, APS-C en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR. heeft een SD, SDHC, SDXC en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR. heeft een gewicht van 395 g.

Wij hebben uitgezocht waar Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR. goedkoop aan te schaffen is. Nikon Z fc + Nikkor Z DX 18-140 VR. is aan te schaffen via de volgende link.