1. overige producten
 2. Nikon Z5 Starterskit.

Nikon Z5 Starterskit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Nikon Z5 Starterskit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Nikon Z5 Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Nikon Z5 Starterskit.

Merk

Lexar

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1024 GB

Schermdiagonaal

3,2 inch

Gewicht

0,68 kg

Omschrijving van Nikon Z5 Starterskit.

In de Nikon Z5 Starterskit vind je alles wat je nodig hebt om prachtige foto's te maken. De kit bevat een Nikon Z5 body, Wandrd Roque Sling cameratas en een snelle Lexar 64 GB geheugenkaart. De camera heeft een 24,3 megapixel full frame beeldsensor. Met deze sensor maak je heldere en gedetailleerde foto's in verschillende lichtomstandigheden. De camera is ook compact en licht van gewicht, perfect voor op reis. De Nikon Z5 heeft een autofocussysteem met 273 scherpstelpunten. Deze punten bedekken het beeld in de volledige breedte, zodat je tot aan de randen scherpstelt. Door de oogdetectie herkent de camera de ogen van mensen en dieren. De ingebouwde beeldstabilisatie vermindert bewegingsonscherpte, waardoor je met langere sluitertijden uit de hand kunt fotograferen. Met de snelle schrijfsnelheid van de geheugenkaart maak je snel een reeks foto's. Kortom, de Nikon Z5 Starterskit bevat alles wat je nodig hebt om mooie foto's te maken.

Pluspunten
 • In de meegeleverde cameratas kunt u comfortabel uw camera meenemen onderweg, zodat u actiemomenten kunt vastleggen met de snelle geheugenkaart

  .

  Met de 24,3 megapixel full frame sensor maakt u gedetailleerde foto's, zelfs op donkere locaties

  .

  Dankzij het snelle autofocussysteem maakt u gemakkelijk scherpe foto's en video's.

Minpunten
 • De camera heeft geen interne flitser om meer licht te geven aan je foto's op donkere locaties.

Veelgestelde vragen over Nikon Z5 Starterskit.

Nikon Z5 Starterskit. is een Systeemcamera die geschikt is voor Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Nikon Z5 Starterskit. heeft Contrast autofocus, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3,2 inch.

Nikon Z5 Starterskit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1024 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Nikon Z5 Starterskit. heeft een gewicht van 0,68 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Nikon Z5 Starterskit. goedkoop aan te schaffen is. Nikon Z5 Starterskit. is aan te schaffen via de volgende link.