Ricoh WG-6 Oranje.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Ricoh WG-6 Oranje. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Ricoh WG-6 Oranje. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Ricoh WG-6 Oranje.

Merk

Ricoh

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Onderwater, Vakantie

Type autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

256 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

219 g

Omschrijving van Ricoh WG-6 Oranje.

De Ricoh WG-6 Oranje is de perfecte camera voor avonturiers! Met deze camera leg je de meest extreme omstandigheden vast, waaronder hete en koude temperaturen, zand, stof en water. De robuuste behuizing biedt bescherming tegen extreme temperatuurschommelingen van -10 graden Celsius. Dankzij het ontwerp dat bestand is tegen schokken tot 2,1 meter, is je camera beschermd als hij uit je handen glipt. Daarnaast heb je met deze camera de mogelijkheid om onderwater te fotograferen tot een diepte van 20 meter. De Ricoh WG-6 Oranje heeft eenvoudige bedieningsknopjes, waardoor je gemakkelijk instellingen kunt wijzigen, ook als je handschoenen draagt. Bovendien heeft deze camera ook een ringlamp met LED-verlichting. Dankzij deze lamp kun je gemakkelijk op donkere locaties fotograferen, en je kunt de lampen afzonderlijk uitschakelen om de diepte van je foto's te beïnvloeden. Met de Ricoh WG-6 Oranje maak je de meest extreme avonturen vast.

Pluspunten
  • Dankzij het water-, schok- en vriesbestendige ontwerp kun je extreme sporten en buitenactiviteiten filmen in 4K kwaliteit. Je houdt je handschoenen aan tijdens het bedienen door de eenvoudige bedieningsknoppen. Met de ringlamp kun je je onderwerp belichten op donkere locaties of geef je er extra diepte aan.

Minpunten
  • Om wifi verbinding te maken heb je een wifi adapter nodig

    .

    --> Om wifi verbinding te maken heb je een wifi adapter nodig. Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd

    .

    --> Er wordt geen geheugenkaart meegeleverd.

Veelgestelde vragen over Ricoh WG-6 Oranje.

Ricoh WG-6 Oranje. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Onderwater, Vakantie.

Ricoh WG-6 Oranje. heeft , 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Ricoh WG-6 Oranje. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 256 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Ricoh WG-6 Oranje. heeft een gewicht van 219 g.

Wij hebben uitgezocht waar Ricoh WG-6 Oranje. goedkoop aan te schaffen is. Ricoh WG-6 Oranje. is aan te schaffen via de volgende link.