1. overige producten
  2. Canon EOS R8 Starterskit.

Canon EOS R8 Starterskit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon EOS R8 Starterskit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon EOS R8 Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon EOS R8 Starterskit.

Merk

Lexar

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

0,8 kg

Omschrijving van Canon EOS R8 Starterskit.

De Canon EOS R8 Starterskit is een complete set voor de fotograaf die op zoek is naar een betrouwbare camera. Je krijgt er een Canon EOS R8 body bij, een Peak Design schoudertas en een snelle Lexar 64 GB geheugenkaart. De 24,2 megapixel full frame beeldsensor levert scherpe beelden, waarmee je maximaal 40 foto's per seconde maakt. De scherpstelpunten van de camera bedekken bijna het gehele beeld, waardoor je probleemloos scherpstelt tot aan de randen van het kader. In de RAW burst modus maakt de camera een pre-opname van een halve seconde voordat je op de opnameknop drukt. Daarnaast kun je met deze camera ook filmen in 4K resolutie met 60 frames per seconde. Dit levert scherpe en vloeiende beelden op die geschikt zijn voor Youtube, TikTok en Instagram. Met het geheugenkaartje kun je honderden foto's of video's maken, waardoor je nooit meer een bijzondere moment mist. De Peak Design schoudertas zorgt ervoor dat je de camera gemakkelijk meeneemt, waardoor je altijd klaar bent om de mooiste momenten vast te leggen.

Pluspunten
  • Door de meegeleverde cameratas en geheugenkaart kun je meteen beginnen met de camera. Deze snelle camera fotografeert met 40 frames per seconde, waardoor je geen enkel actiemoment mist. De camera heeft een hoog aantal scherpstelpunten en de autofocus herkent mensen, ogen, dieren en voertuigen.

Minpunten
  • De camera heeft geen ingebouwde flitser om extra licht te geven in een donkere omgeving.

Veelgestelde vragen over Canon EOS R8 Starterskit.

Canon EOS R8 Starterskit. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Canon EOS R8 Starterskit. heeft Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon EOS R8 Starterskit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot .

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon EOS R8 Starterskit. heeft een gewicht van 0,8 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Canon EOS R8 Starterskit. goedkoop aan te schaffen is. Canon EOS R8 Starterskit. is aan te schaffen via de volgende link.