1. overige producten
  2. Sony A7 II Body.

Sony A7 II Body.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony A7 II Body. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony A7 II Body. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 II Body.

Merk

Sony

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Professionele fotografie, Sportfotografie

Type autofocus

Contrast detection, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

64 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

556 g

Omschrijving van Sony A7 II Body.

Na de succesvolle A7, introduceert Sony de A7 II. De grote upgrade is de toevoeging van de 5-assige elektronische beeldstabilisatie. Hiermee haal je het maximale uit je oude, ongestabiliseerde, lenzen. Sony heeft gehoor gegeven aan haar gebruikers en de focus-snelheid en AF-tracking verbeterd. De full-frame sensor produceert beelden met weinig ruis en een hoog dynamisch bereik. De behuizing is gemaakt van magnesium legering wat de camera wat zwaarder maakt, maar er ook voor zorgt dat hij tegen een stootje kan. De A7 II biedt kwaliteit en betrouwbaarheid in een compact formaat.

Pluspunten
  • De 5-assige elektronische beeldstabilisatie kan met elke lens worden gebruikt. Maak trefzeker foto's dankzij de verbeterde scherpstel-snelheid en AF-tracking. Verbind de camera via wifi of NFC met een telefoon of tablet om bestanden te delen.

Minpunten
  • Met een totaalgewicht van 600 gram is de A7II niet langer een van de lichtste full frame-camera's

    .

    Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Sony A7 II Body.

Sony A7 II Body. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Professionele fotografie, Sportfotografie.

Sony A7 II Body. heeft Contrast detection, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony A7 II Body. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 64 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony A7 II Body. heeft een gewicht van 556 g.

Wij hebben uitgezocht waar Sony A7 II Body. goedkoop aan te schaffen is. Sony A7 II Body. is aan te schaffen via de volgende link.