1. overige producten
  2. Sony A7 IV Starterskit.

Sony A7 IV Starterskit.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Sony A7 IV Starterskit. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Sony A7 IV Starterskit. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Sony A7 IV Starterskit.

Merk

Lexar

Type camera

Systeemcamera

Geschikt voor type fotograaf

Expert, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen

Type autofocus

Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus

Type beeldsensor

Full frame

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

1 TB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

0,8 kg

Omschrijving van Sony A7 IV Starterskit.

De Sony A7 IV Starterskit is een veelzijdige set voor professionele fotografen. De camera beschikt over een 33 megapixel full frame sensor met achterverlichting voor heldere beelden, ook in donkere omgevingen. Het autofocussysteem heeft 759 scherpstelpunten voor scherpe foto's en video's. Met de 10 beelden per seconde buffer mis je geen actiemoment. De 5-assige beeldstabilisatie maakt het mogelijk om zelfs in donkere omgevingen scherpe foto's uit de hand te maken. Bovendien is er een Active mode waarbij de camera het beeld cropt voor extra stabiele beelden. De set bestaat ook uit een Peak Design schoudertas en een snelle Lexar 64 GB geheugenkaart. Met deze accessoires ben je direct klaar om op pad te gaan met je camera. De schoudertas heeft vakken voor je lens, accu, geheugenkaart en meer. De geheugenkaart is snel genoeg voor het opnemen van 4K video's. Deze set heeft alles wat je nodig hebt als professionele fotograaf.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde cameratas en geheugenkaart kun je direct vertrekken met de camera. Met de realtime tracking en Eye autofocus kun je eenvoudig scherpstellen op de ogen van mensen, dieren en vogels. Maak professionele, soepele beelden met een resolutie van 4K 60fps.

Minpunten
  • De camera heeft geen ingebouwde flitser om extra licht te verspreiden in donkere omgevingen.

Veelgestelde vragen over Sony A7 IV Starterskit.

Sony A7 IV Starterskit. is een Systeemcamera die geschikt is voor Expert, Gevorderd en is voor bedoeld voor Filmen, Professionele fotografie, Sportfotografie, Thuis voor familie & vrienden, Vakantie, Vloggen.

Sony A7 IV Starterskit. heeft Contrast detection, Normale autofocus, Phase detection autofocus, Full frame en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Sony A7 IV Starterskit. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 1 TB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Sony A7 IV Starterskit. heeft een gewicht van 0,8 kg.

Wij hebben uitgezocht waar Sony A7 IV Starterskit. goedkoop aan te schaffen is. Sony A7 IV Starterskit. is aan te schaffen via de volgende link.