1. overige producten
 2. Canon PowerShot SX70 HS.

Canon PowerShot SX70 HS.

5/5

Ga jij een camera kopen? Bekijk dan hier Canon PowerShot SX70 HS. en misschien wordt dit wel jouw nieuwe aankoop! Voor elk type fotografie zijn er andere camera’s geschikt. Lees daarom de specificaties op deze pagina om te bepalen of Canon PowerShot SX70 HS. de camera is die jij zoekt.

Specificaties Canon PowerShot SX70 HS.

Merk

Canon

Type camera

Compactcamera

Geschikt voor type fotograaf

Beginner, Gevorderd

Gebruikssituatie camera

Thuis voor familie & vrienden, Vakantie

Type autofocus

Type beeldsensor

1/2.3"

Type geheugenkaart

SD

Opslagcapaciteit uitbreidbaar tot

128 GB

Schermdiagonaal

3 inch

Gewicht

608 g

Omschrijving van Canon PowerShot SX70 HS.

De Canon PowerShot SX70 HS is een krachtige bridge camera die ontworpen is voor de veeleisende fotograaf. De camera heeft een grote sensor met een 20 megapixel resolutie. Door de combinatie van deze sensor en een krachtige Digic 8-processor worden de foto's en video's van hoge kwaliteit. Je neemt foto's op in verschillende scènes waaronder landschappen, portretten, natuur en sport. De Canon PowerShot SX70 HS biedt ook een uitgebreide set aan creatieve functies. Je kunt bijvoorbeeld foto's bewerken met de ingebouwde filters. Daarnaast kun je met de DSLR-achtige handmatige bediening creatieve foto's maken, zoals lange sluitertijden met de Bulb-stand. Ook heeft het model een ingebouwde flitser. Met deze flitser kun je bij weinig licht foto's maken zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Pluspunten
 • Met de macrofunctie krijg je duidelijke details scherp in beeld. Je kunt met 10 frames per seconde foto's maken waardoor je snelle acties vastlegt. Dankzij de 65x optische zoom breng je onderwerpen in de verte dichtbij zonder dat je kwaliteit verliest.

Minpunten
 • 1

  .

  Er is geen touchscreen voor eenvoudige bediening

  .

  2

  .

  Er wordt geen geheugenkaart bijgeleverd.

Veelgestelde vragen over Canon PowerShot SX70 HS.

Canon PowerShot SX70 HS. is een Compactcamera die geschikt is voor Beginner, Gevorderd en is voor bedoeld voor Thuis voor familie & vrienden, Vakantie.

Canon PowerShot SX70 HS. heeft , 1/2.3" en heeft een schermdiagonaal van 3 inch.

Canon PowerShot SX70 HS. heeft een SD en een opslagcapaciteit die uitbreidbaar is tot 128 GB.

Bekijk goed of het gewicht van de camera die je koopt comfortabel voor je is. Canon PowerShot SX70 HS. heeft een gewicht van 608 g.

Wij hebben uitgezocht waar Canon PowerShot SX70 HS. goedkoop aan te schaffen is. Canon PowerShot SX70 HS. is aan te schaffen via de volgende link.